hogwartscanavarı
Decapat
Witcher 3 grafik modları FPS arttırıyor mu? Hangi modları indirirsem FPS artar?
Kendi deneyimim ve çok kez gördüğüm kadarıyla bu tarz oyunlarda grafik modları pek FPS arttırmıyor hocam. Witcher 2 için yapmıştım ve oyun "oyun hamuruna" benzediği halde 2-3 FPS anca artmıştı. Çoğunlukla çözünürlüğü düşüren bir mod veya gölgeleri kapatarak sağlıyorlar ama her oyun gölgeleri kapatmayı izin vermez, çözünürlük ise düştüğü zaman oynanılmaz hale geliyor Witcher'da.Witcher 3 grafik modları FPS arttırıyor mu? Hangi modları indirirsem FPS artar?
Hocam uyarım vardi yeni bitti.Kendi deneyimim ve çok kez gördüğüm kadarıyla bu tarz oyunlarda grafik modları pek FPS arttırmıyor hocam. Witcher 2 için yapmıştım ve oyun "oyun hamuruna" benzediği halde 2-3 FPS anca artmıştı. Çoğunlukla çözünürlüğü düşüren bir mod veya gölgeleri kapatarak sağlıyorlar ama her oyun gölgeleri kapatmayı izin vermez, çözünürlük ise düştüğü zaman oynanılmaz hale geliyor Witcher'da.
Eki Görüntüle 2419143
Tavsiyem eğer 30FPS bile göremiyorsanız zorlamayın, zamanı gelince daha iyi şekilde oynarsınız.
DX12 ile gelen FSR'ı deneyebilirsiniz belki veya Lossless Scaling gibi 3. parti yazılım.
Birde şu grafik modu ile çok daha zengin grafik ayarları çıkıyor, en düşüğünde düşüğüne inebilirsiniz bu şekilde:
![]()
Hocam en düşükte oynamıyorsanız bazı özelleri kısabilirsiniz ama en düşükte FSR veya çözünürlük kısmak tek çözüm gibi. Şahsen bende yer yer 45FPS'e düşmüştüm, FPS oyunu olmadığı için FPS göstergesi olmadığı sürece anlamıyorsunuz.Hocam uyarım vardi yeni bitti.
Aslında normalde sabit 45 FPS alıyordum bu FPS değerini 60'a yükseltebilir.miyim diye merak etmiştim. Normalde öyle çok düşük FPSler almiyorum. O yüzden oyun hamuruna çevirmeye gerek yok bence. FSR ve Lossless denedim, çok iyi etkisi olmadı, tam tersi FPS düşürdü veya 2-3 FPS arttı.
Dediğiniz moda baktım da çok bir etkisi var mi emin değilim. Denemek lazım.
Steam'dan kontrol ediyordum hocam FPS'i sol üstte yazıyorda. Şehir ici 40 FPS oluyor genelde. Ayarlar en düşükte. 720p'de 60 FPS sabit oluyor ama o zamanda gözlerim kanıyor ne yazık ki. Teşekkür ederim bu arada desteğiniz icin.Hocam en düşükte oynamıyorsanız bazı özelleri kısabilirsiniz ama en düşükte FSR veya çözünürlük kısmak tek çözüm gibi. Şahsen bende yer yer 45FPS'e düşmüştüm, FPS oyunu olmadığı için FPS göstergesi olmadığı sürece anlamıyorsunuz.
Rica ederim hocam. DX 11 deneyedebilirsiniz, daha yüksek FPS verir NVIDIA için ama AMD'da DX 12 daha iyi, RX kartlarda.Steam'dan kontrol ediyordum hocam FPS'i sol üstte yazıyorda. Şehir ici 40 FPS oluyor genelde. Ayarlar en düşükte. 720p'de 60 FPS sabit oluyor ama o zamanda gözlerim kanıyor ne yazık ki. Teşekkür ederim bu arada desteğiniz icin.
Aynen hocam onu da denedim. DX12 kesinlikle daha yüksek FPS veriyor. AMD bu arada.Rica ederim hocam. DX 11 deneyedebilirsiniz, daha yüksek FPS verir NVIDIA için ama AMD'da DX 12 daha iyi, RX kartlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.