S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.649 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba. YouTube'da gördüğüm Witcher 3 videolarında grafikler çok canlı, gerçekten güzel görünüyor. Ben de ise renkler soluk, cansız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu video. Nasıl grafikleri bu şekilde yapabilirim?
Merhaba. YouTube'da gördüğüm Witcher 3 videolarında grafikler çok canlı, gerçekten güzel görünüyor. Ben de ise renkler soluk, cansız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu video. Nasıl grafikleri bu şekilde yapabilirim?
Murat akın Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 235 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #2 Next gen güncellemesini indirdiniz mi ? Artı 0 Eksi
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.137 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 Videodaki çimen bana biraz... 'cansız'(?) geldi. Artı 0 Eksi
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #4 S54337 dedi: Merhaba. YouTube'da gördüğüm Witcher 3 videolarında grafikler çok canlı, gerçekten güzel görünüyor. Ben de ise renkler soluk, cansız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu video. Nasıl grafikleri bu şekilde yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
S54337 dedi: Merhaba. YouTube'da gördüğüm Witcher 3 videolarında grafikler çok canlı, gerçekten güzel görünüyor. Ben de ise renkler soluk, cansız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu video. Nasıl grafikleri bu şekilde yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi monitörü kullanıyorsun?
KS KS S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.649 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #5 Murat akın dedi: Next gen güncellemesini indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama DX12'de optimizasyon kötü olduğu için DX11 oynuyorum. Artı 0 Eksi
Murat akın dedi: Next gen güncellemesini indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama DX12'de optimizasyon kötü olduğu için DX11 oynuyorum.
fatih murdock Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 2.142 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 Sebebi çok basit.. Videoda toussainde geçiyor olabilir. Muhtemelen sende velen ya da novigard da oynuyorsun. İki harita arasında fark tam olarak senin yazdığın şeyler var. İkinci bir seçenek ise bir mod yardımıyla oyunun renkleri artırılmış da olabilir. Artı 0 Eksi
Sebebi çok basit.. Videoda toussainde geçiyor olabilir. Muhtemelen sende velen ya da novigard da oynuyorsun. İki harita arasında fark tam olarak senin yazdığın şeyler var. İkinci bir seçenek ise bir mod yardımıyla oyunun renkleri artırılmış da olabilir.