Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #1 Öncelikle merhaba. Griffin setinin tüm parçalarını topladım ama nereden imal edeceğimi bulamadım, ondan buraya danışmak istedim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Öncelikle merhaba. Griffin setinin tüm parçalarını topladım ama nereden imal edeceğimi bulamadım, ondan buraya danışmak istedim. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Çözüm Aeronight 20 Aralık 2022 Barbology dedi: Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için Büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da.
Barbology dedi: Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için Büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #2 Blood and Wine DLC'sine sahipseniz büyük usta zırhçı var Toussaint'da. Oradan imal edebilirsiniz en iyi seviyesini. Artı 0 Eksi
Blood and Wine DLC'sine sahipseniz büyük usta zırhçı var Toussaint'da. Oradan imal edebilirsiniz en iyi seviyesini.
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #3 Aeronight dedi: Blood and Wine DLC'sine sahipseniz büyük usta zırhçı var Toussaint'da. Oradan imal edebilirsiniz en iyi seviyesini. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Blood and Wine DLC'sine sahipseniz büyük usta zırhçı var Toussaint'da. Oradan imal edebilirsiniz en iyi seviyesini. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Barbology dedi: Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için Büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da. Artı 0 Eksi Çözüm
Barbology dedi: Hocam oyuna tekrardan başladım uzun süre sonra ilk seviyesi için herhangi bir demirciye gidebilir miyim yoksa illa bir demirciye mi gitmem gerek? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için Büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da.
KS KS Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2022 #5 Aeronight dedi: Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim iyi günler. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Herhangi bir demirci yapabilir. Ama zırh özelliklerini açmanız için büyük Usta'ya ihtiyacınız var. O da Toussaint'da. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim iyi günler.