Witcher 3 Gûl nasıl kesilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu gûl denilen yaratık nasıl kesiliyor ya? Kendi kendine can basıyor 3 vuruşta da alıyor beni.

Aslında en kolay kesilen yaratıklardan birisi, seviyen yaratığa göre çok düşük olduğundan dolayı kesemiyor olabilirsin. Gerekli yağı sürüp kesmeyi dene. Oyunu uzun zamandır oynamadığım için hangi yağın sürüldüğünü hatırlamıyorum.

Arkadaşlar bu gûl denilen yaratık nasıl kesiliyor ya? Kendi kendine can basıyor 3 vuruşta da alıyor beni.
Levelin düşüktür hocam normalde kesmesi basit bir yaratık. Negrofagi yağı ve igni duruma göre axi kullanırsın.

En basit kesilen yaratıklardan biri. Seviyen az ise, mutlak ölüm logosu gözükür (kırmızı kurukafa) bu durumda, kesme ihtimalin 0 gibi bir şey. Yağa vesaire de gerek yok tekniği çok sade bir yaratık zaten. Her zaman ki gibi vur kaç tekniği kullanacaksın, hızlı saldırı yapacaksın bu tür seri yaratıklara. Bol bol "alt" tuşu ile hafif sıyrılmayı kullan. Yeterince güçlüysen anında öldürücü darbe için axii+ağır saldırı yapmayı deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Axii kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…