Witcher 3 Gwent 1 kart eksik

Hanni Banna

Femtopat
Daha fazla  
Witcher 3'teyken attığım görseldeki görevde 3. turu oynamayı unuttum. Bu yüzden Dandelion'u alamadım eşsiz kart olduğu için Gwent destesi tamamlanmamış olarak gözüküyor. (Gwent: Hepsini topla) görevi de başarısız oldu. (oyunu bitirdikten sonra fark ettim ) yani demek istediğim bu kartı kazanabilmenin hiçbir yolu yok mu? Hiç olmazsa hile ile falan ekleyemiyor muyuz kartı? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• gwent.png
    524,6 KB · Görüntüleme: 53
  • gwent1.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 50
  • gwent2.png
    3 MB · Görüntüleme: 49
  • gwent3.png
    971,6 KB · Görüntüleme: 48
The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general" .ini dosyasını açın, [General] yazısının altına DBGConsoleOn=true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp additem('gwint_card_dandelion') komutuyla kartı alabilmeniz lazım (en azından kağıt üstünde).

Konsol penceresinde klavye düzeni Türkçe olarak işlemediği için (en azından bende öyleydi) harfler klavyede bastığınız gibi çıkmayabilir. Deneme yanılma yoluyla harfleri denk getirebilirsiniz (ya da direkt iletiden komutu kopyalayıp oyun içinde yapıştır yapmayı deneyin).

Son düzenleme:

Çok teşekkürler. Ekledim kartı hem de kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…