Saitama_Hironi
Hectopat
Merhabalar arkadaşlar. Witcher 3'e yaklaşık 200 saate aşkın bir zaman ayırdım ve oyundan ciddi anlamda bıktım gına geldi. Oyunu açmak bile istemiyorum ama "Card collector" dışında tüm başarımlarını kazandım ve sadece o kaldı. Çok affedersiniz ama sırf o başarım için artık boş boş Gwent oyunlarıyla bir 20-30 saat vermek istemiyorum oyuna. Oyunda konsolu açtım ve "allgwintcards" kodu ile başarımı açmayı denedim ama olmadı. İnternette araştırdım. Benimle tıpatıp aynı durum ve sorunları yaşayan biri gördüm Steam topluluğunda. (yabancı biri) ona verilen cevaplarına baktığımda konsolla olduğunu ama bazı kartların ayrı etten bizim manuel eklememiz gerektiğin söylemişler ve tüm Gwent kartların listelerini paylaşmışlar tek tek kontrol edip eklememiz için ama öyle uzun ve boş bir şeye de katlanamam ben o yüzden en son buraya geldim belki bana yardım edebilecek biri vardır diye. Yani kısaca tek isteğim sizden en hızlı ve basit yoldan o başarımı nasıl açabilirim acaba lütfen yardım eder misiniz?
Not-1: Konsolla allgwintcards kodu yazdıktan sonra eksik Gwent kart isimlerini söylemeniz yeterince çok yardım eder bana. Tek tek bulur eklerim onda sorun olmaz. Sorun önceden de bahsettiğim gibi tüm hepsini kontrol ederek aramam çok uzun ve boş bir iş cidden.
Not-2: Arkadaşlar hileyle sizden bir şey istediğimin farkındayım ama bu Online bir oyun değil, başkaların kul hakkına girmiyorum ve Steam'de yabancı kişiler bile böyle şikayetlerde bulunmuşlar. Bence benim de böyle bir istek istememde sakınca yok. Cidden çok uzun zaman gömdüm oyuna ve tek bir başarım yüzünden %100 bitiremem canımı sıkıyor.
Not-1: Konsolla allgwintcards kodu yazdıktan sonra eksik Gwent kart isimlerini söylemeniz yeterince çok yardım eder bana. Tek tek bulur eklerim onda sorun olmaz. Sorun önceden de bahsettiğim gibi tüm hepsini kontrol ederek aramam çok uzun ve boş bir iş cidden.
Not-2: Arkadaşlar hileyle sizden bir şey istediğimin farkındayım ama bu Online bir oyun değil, başkaların kul hakkına girmiyorum ve Steam'de yabancı kişiler bile böyle şikayetlerde bulunmuşlar. Bence benim de böyle bir istek istememde sakınca yok. Cidden çok uzun zaman gömdüm oyuna ve tek bir başarım yüzünden %100 bitiremem canımı sıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: