Son bir tane Gwent kartı kaldı alamadığım. Onu da internetten baktım tek kart almadığım tüccar şu reis.
Bu adamdan hangi kartı alacağımı bilmiyorum ama adam bana sadece defol diyor. Ben bu adamı galiba bir yerde görmüşüm bir şeyler olmuş ama hatırlamıyorum. Gwent oynayamıyorum kartı başka nerede bulabilirim.
Bu adamdan hangi kartı alacağımı bilmiyorum ama adam bana sadece defol diyor. Ben bu adamı galiba bir yerde görmüşüm bir şeyler olmuş ama hatırlamıyorum. Gwent oynayamıyorum kartı başka nerede bulabilirim.
Özel kart olmasa bile tüm kartlar eşsizler, sayıları herzaman aynı ve başarım için hepsini almak gerekiyor oyüzden bu adamdan doğal yolla almanız şuanlık imkansıza benziyor. Adam ile münakaşa yaşamadan önceki kaydınıza dönebilirsiniz herhalde.
Hile ile almak başarıma katkısı olurmu bilmiyorum.
Şu Wiki ile hangi kartın eksik olduğuna bakabilirsiniz genede:
Gwent (Polish: Gwint) is a fast-paced card game that can be played within The Witcher 3: Wild Hunt on every platform. The game is about the clash of two armies locked in mortal struggle on a battlefield where the players are the leaders and the cards their forces. With four different factions...