Witcher 3 Gwent koleksiyonu görevi

Letsplaygwent

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat mühendisi öğrencisi.
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi Velen'de 3 Skellige'de 1 tane kart kaldı ama kafayı yemek üzereyim bir türlü bulamıyorum o 4 kart belli bir tanınmışlığı olan karakterlerde fakat ben oyunun sonlarına yaklaşıyorum ve hatırladığım kadarıyla Gwent oynayacak başka karakter yok. Acaba DLC'lerde mi bitiriyoruz bu görevi? Bilen lütfen aydınlatsın beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır DLC'lerle bitirmiyoruz. Tüm satıcılardan alınabilen kartları aldığınızdan emin olun. Hem parayla hem oynayarak.

Bu tip rehber işinize yarayabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek: Hileyle bitirmek istersen konsolu açarak additem('addgwintcards') kodunu kullanmayı deneyin. Belki işe yarar.

Soru işaretlerinin hepsine gittin mi? Bazen demirci falan kurtarıyorsun. Sana şuraya gel hediyem olacak falan diyor. Gidersen oraya Gwent oynayabiliyorsun onunla.

Arkadaşlar resimden gördüğünüz gibi belirli bir tanınmışlığı olmayan karakterlerden toplanacak kart sayısı sıfır, yani demirci silahçı gibi karakterlerden toplanacak kartlar kalmadı.
Baron, zoltan, dandelion gibi tanınmış karakterlerde kaldı fakat bulamıyorum.
Yukarıdaki arkadaşların attığı linkten yararlanacağım teşekkür ederim.

"A Dangerous Game" Zoltan'ın görevi. Görev sonucunda 3 özel kart alabiliyorsun. Eğer bunu seçmediysen para veriyor.

Gwen Old Pals ve Gwent Velen Players görevleri var bunlarıda yapmadıysan veya atladıysan ondan kalmış olabilir. Eğer Return to Crookback Bog görevini yaptıysan Baronun da gwent kartını alamazsın.

Seçtim yapılabilecek herşeyi yaptım, yada birşeyi atladım. Gwent turnuvasınıda kazandım barondaki kartıda aldım.

Seven Cats Inndeki bardaki satıcıdan elf kartlarını satın aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…