Witcher 3 Heart of Stone alınır mı?

Daha fazla  
Ben yeni bir bilgisayar almamla beraber Witcher 3'e başladım. Pahalı olduğundan dolayı sadece ana oyunu almiştim. Şu anda Ciri'yi kurtardım ve 32levelim. Daha vahşi avı öldürmedim. Heart of stone da bu kılıçdır zırhdır güçlendirmeleri yapıyor muyuz yoksa onlar Blood and Wine da mı? Eğer heart of stone bana böyle bir fayda sağlayacaksa dolar olmasına rağmen paraya kıyıp almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

İki DLC'yi beraber alın. Sağlam spoiler verip yazım yanlışı yapmışsınız bu arada.

Mümkünse ve oyunu aldığınız platformda satılıyorsa DLC'leri tekli almak yerine indirimde olduğu bi' ara Expansion Pass (Genişletme Paketi) alın. İki DLC'yi de almış olursunuz.
Expansion Pass'ın satılmadığı bi' durumda DLC'leri tekli almaktan daha ucuza getirmek adına yapabileceğiniz şey Complete Edition almak sanırım.

İki DLC'de de ekipmanınızı güçlendirebilmenizi sağlayan unsurlar mevcut.
Hearts of Stone'da "Rün Yazıcısı" var, zırh ve kılıçlarınıza rün taşlarının yerini tutan güçlendirmeler ekleyebiliyorsunuz. Fandom Wiki'den bu güçlendirmelere bakabilirsiniz.
Blood and Wine'da "Grandmaster" (Büyükusta) efsunger teçhizatları, teçhizat setlerinin de kendine özel ekipman bonusları var. Fandom Wiki'deki "School Gear" linklerinden bakabilirsiniz. Ekipmanların dışında bi' de Mutasyon sistemi var, yine linkten bakabilirsiniz.

DLC'leri almayı düşünüyorsanız hikayeleri için alın. Sırf "güçlendirmeler" için almayı düşünüyorsanız kolay tatmin etmeyebilirler. Güçlendirmeleri hemen alamıyorsunuz çünkü, biraz uğraşmanız gerekiyor.
DLC'lerin temelinde değil daha çok arka planındalar, "bunlar da vardı" diyeceğiniz türden şeyler kısacası. Hikayeler ilginizi çekmezse erişemediğiniz güçlendirmeler için aldığınıza pek memnun kalamayabilirsiniz belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…