Sürprizbozan Witcher 3 hem Radovidi öldürüp hem de Ciri Witcher yapılabilir mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KalemAgac

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda oyunu 4. kez oynuyorum yani spoiler da sıkıntı çekmem. Yalnız aklıma takılan bir şey var hem radovidi öldürüp hem de Ciri'yi Witcher yapabiliyor muyuz? En son oynayışımda denedim ama Ciri imparator olmuştu şimdi ise böyle bir yol varsa yapmak isterim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Evet yapabilirsiniz, Radovid ile Ciri'nin bağlantısı yok. Olumlu kararlarla hayatta kaldığı sürece, Ciri'yi Emhyr'in yanına götürürseniz Radovid ve Djikstra'lı görevin sonucuna göre İmparator veya Witcher, götürmezseniz her koşulda Witcher olur.

Son düzenleme:
Radovid ölürse Ciri her türlü imparator oluyor.
Hayır canım. Her oynayışımda Radovid'i öldürdüm. Hepsinde de Witcher Ciri sonunu aldım. Eğer Ciri'yi babasına götürürseniz, Nilfgaard kazanırsa imparator, kaybederse Witcher olur. Nilfgaard'ın kaybetmesi için de ya Radovid'i öldürmemeniz, ya da sonunda Djikstra ile bir olup Roche ve ekibini öldürmeniz lazım, böylece ya Radovid ya da Djikstra önderliğinde Redania galip geliyor savaşta.

Ciri'yi babasına götürmezseniz her türlü Witcher oluyor zaten. Radovid sonucu önemsiz bu durumda.

Hocam ciri yi babasına götürdüm yalnız daha radovidi öldürmedim. En iyisi böyle kalması bence.

Ciri'yi emhyr e götürmezseniz Witcher oluyor.
Ölmesi için ona çocuk muamelesi göstermelisiniz. Ölmemesi için kesinlikle laboratuvar da Ciri ile ortalığı dağıtmalısınız ve skjall ın mezarına Ciri ile gitmelisiniz.

Hocam ciri yi babasına götürdüm yalnız daha radovidi öldürmedim. En iyisi böyle kalması bence.
O zaman öyle yapın evet. Ben Ciri'yi babasına hiçbir zaman götürmüyorum. Asla. Hak etmiyor Ciri'yi kendisi.

Radovid'i de her seferinde öldürürüm. Pisliğin teki.

O zaman öyle yapın evet. Ben Ciri'yi babasına hiçbir zaman götürmüyorum. Asla. Hak etmiyor Ciri'yi kendisi.

Radovid'i de her seferinde öldürürüm. Pisliğin teki.
Babasına götürmemdeki gayem para değil zaten benimde. Ama o siyah kühaylan çok hoşuma gidiyo sırf onun için götürüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…