Witcher 3 hikayeden sonra oynanır mı?

RonaldocuMessi

Hectopat
Merhaba, uzun uzun saatler Witcher 3 oynadım. Bir süre önce bırakmıştım. Hikayeyi önceki oynayışımda bitirmiştim. 55 seviye filandım diye hatırlıyorum. Geçen gün yeni ekran kartı aldım. Oyunu yeniden oynamak istiyorum. Sizce 100 seviyeye kasmak mantıklı mı? Yoksa Save'yi silip, baştan mı başlayayım? Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
New Game Plus ile devam edin. Eşyalarınız ve leveliniz kaldığı yerden devam ediyor ama sıfırdan oynuyorsunuz. Bu şekilde daha keyifli oluyor.

DLC'leri oynayın bence hocam.

DLC'leri oynayın bence hocam.
Hikaye derken onları da kastetmiştim.

New Game Plus ile devam edin. Eşyalarınız ve leveliniz kaldığı yerden devam ediyor ama sıfırdan oynuyorsunuz. Bu şekilde daha keyifli oluyor.
Hocam PC'ye format atmıştım. Şimdi eski save dosyama erişebilirim değil mi ? Bir de NGP ile nasıl devam ediliyor ?

Hocam PC'ye format atmıştım. Şimdi eski save dosyama erişebilirim değil mi ?
Format attıysanız ve yedeklemediyseniz saveiniz silinmiştir.
Bir de NGP ile nasıl devam ediliyor ?
Oyunu açtığınızda devam et yerine NG+ derseniz; Sandığınızdaki eşyalarla, envanterinizdeki eşyalarla ve yetenek ağacıyla 0'dan hikayeyi en baştan oynuyorsunuz. Ben şahsen anafor ve rünlü kılıcımla oyunun başlarındaki Wild Hunt askerleriyle kapışmaktan keyif almıştım

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

@Gordrhain Hocam son bir sorum olucaktı. Dediğiniz yeniden başlangıçı yaptıktan sonra DLC'leri yeniden oynayabiliyor muyuz ? Yoksa sadece ana hikaye mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…