Witcher 3 hikayesini anlayamamak

raxee

Centipat
Daha fazla  
Witcher 3 oynuyorum şu an Ciri'yi aradığımız bölümdeyim. Konuşulanlardan bir şey anlamıyorum Witcher 2'nin devamı mı bu görevler? Birkaç görev sonra bir şeyler anlamaya başlayabilir miyim? Bir de bu Ciri küçüktü oyunun başında nasıl büyüdü birden yıllar mı atlandı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 oynuyorum şu an Ciri'yi aradığımız bölümdeyim. Konuşulanlardan bir şey anlamıyorum Witcher 2'nin devamı mı bu görevler? Birkaç görev sonra bir şeyler anlamaya başlayabilir miyim?
Witcher 3, 1. ve 2. oyunla pek bağlantılı değil. Gidip de 1. ve 2. oyunu oynamana gerek yok yani. Oyunda ilerledikçe taşlar biraz daha yerine oturur.
Bir de bu Ciri küçüktü oyunun başında nasıl büyüdü birden yıllar mı atlandı?
Oyunun başında Geralt rüya görüyor, Ciri'yi çocukken Kaer Morhen'de eğittiği zamanları, talimlerini falan görüyor, ardından Vahşi Av Ciri'yi kaçırıyor. Yani daha doğrusu Geralt rüyasında o şekilde görüyor, normalde öyle bir şey yok. Sonra da uykusundan uyanıyor zaten.

Oyunun başındaki kısım bir rüya ama tam olarak neyi anlamadığını bende anlayamadığım için bir şey diyemeyeceğim oyunun hikayeyi sana sunuş şekli oldukça anlaşılır şekilde zaten.
Bazı karakterler isimleri falan geçiyor anlayamıyorum.

Witcher 3, 1. ve 2. oyunla pek bağlantılı değil. Gidip de 1. ve 2. oyunu oynamana gerek yok yani. Oyunda ilerledikçe taşlar biraz daha yerine oturur.

Oyunun başında Geralt rüya görüyor, Ciri'yi çocukken Kaer Morhen'de eğittiği zamanları, talimlerini falan görüyor, ardından Vahşi Av Ciri'yi kaçırıyor. Yani daha doğrusu Geralt rüyasında o şekilde görüyor, normalde öyle bir şey yok. Sonra da uykusundan uyanıyor zaten.
Sağolun hocam birazdaha anladım.Birde geralt bir kadını arıyordu o niye onuda anlarsam tam anlamış olacağım.

Bazı karakterler isimleri falan geçiyor anlayamıyorum.

Sağ olun hocam biraz daha anladım. Bir de Geralt bir kadını arıyordu o niye onu da anlarsam tam anlamış olacağım.

Yennefer'i arıyosun. Yennefer Geralt'ın ilk aşkıydı yanlış bilmiyorsam. Onunla 20 yıl civarı bir ilişkisi vardı. Sonra bazı olaylar oluyor falan bunlar birbirinden ayrılmak zorunda kalıyor. Ayrılmaktan kastım ilişkiyi bitirmek değil de farklı yerlere gitmek zorunda kalıyorlar gibi düşün. Sonra Geralt hafızayı kaybediyor. O ara Triss'le tanışıp sevgili oluyor. Witcher 3'te de hafızası yerine gelmiş oluyor. Oyunda ya Triss'le sevgili olmayı seçiceksin ya da Yennefer'la. Seçim senin. Yennefer'i arama sebebin de hem Ciri'yi bulmaya yardım etmesi hem de 20 yıllık sevgilini görüceksin. Anlattıklarımda bazı yanlışlar olabilir Witcher bitireli 1 yıl falan oldu.

Yennefer'i arıyosun. Yennefer Geralt'ın ilk aşkıydı yanlış bilmiyorsam. Onunla 20 yıl civarı bir ilişkisi vardı. Sonra bazı olaylar oluyor falan bunlar birbirinden ayrılmak zorunda kalıyor. Ayrılmaktan kastım ilişkiyi bitirmek değil de farklı yerlere gitmek zorunda kalıyorlar gibi düşün. Sonra Geralt hafızayı kaybediyor. O ara Triss'le tanışıp sevgili oluyor. Witcher 3'te de hafızası yerine gelmiş oluyor. Oyunda ya Triss'le sevgili olmayı seçiceksin ya da Yennefer'la. Seçim senin. Yennefer'i arama sebebin de hem Ciri'yi bulmaya yardım etmesi hem de 20 yıllık sevgilini görüceksin. Anlattıklarımda bazı yanlışlar olabilir Witcher bitireli 1 yıl falan oldu.
Teşekkürler hocam. Bir de Ciri'yle ilgili bilgi toplama görevinde ilk Hendrik adında biri hakkında bilgi topluyoruz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 oynuyorum şu an Ciri'yi aradığımız bölümdeyim. Konuşulanlardan bir şey anlamıyorum Witcher 2'nin devamı mı bu görevler? Birkaç görev sonra bir şeyler anlamaya başlayabilir miyim? Bir de bu Ciri küçüktü oyunun başında nasıl büyüdü birden yıllar mı atlandı?

Hocam oyunlar çok birbirlerine bağlantılı değil ama, Witcher serisi hakkında bilgi edinirseniz taşlar daha da yerine oturur YouTube'da birkaç tane Türk Witcher kanalları var onların Witcher evreni hakkında olan videolarını izlerseniz daha rahat anlarsınız hikayeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı