Witcher 3 Hile Nasıl Açılır?

Katılım
14 Eylül 2017
Mesajlar
1.663
Makaleler
2
Çözümler
1
Beyler oyunu sileceğim artık o derece 2 gündür Witcher 3 de mağarada vahşi avın peşinden gittiğimiz bölümde bir boss var. Salafat falan diyor. Ben o kısıma geldiğimde canım çok çok az başlıyorum. Yiyecek falan da yok adamdan 1 vuruş yersem direk ölüyorum. Kurtları vursa yine ölüyorum. Kısaca ben oraya neredeyse 0 canla geliyorum hile açıp o kısımda canımı fullemek istiyorum. Yoksa olacağı yok ciddi söylüyorum, dosyalarda general. İni dosyasından konsol açılıyormuş ben de arattığımda öyle bir dosya yok. Vallahi oyunu sileceğim. Not: Her şeyi denedim. Bossdan 1 vuruş yemeden 3. Portala kadar dayanıyorum sonra kurtlar vuruyor yine ölüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zorluk seviyen en zor da değilse meditasyon yapabilirsin veyahut bir önceki save'i yükler hazırlıklarını yapıp ana göreve öyle başlarsın çünkü ana görevler daha zorlayıcı olur diğer görevlere oranla.
 
Blood and Wine ile pasif bir skill gelmişti. O açık olduğunda herhangi bir şey yediğinde yanlış hatırlamıyorsam gün boyu canın tazeleniyordu. Onu da bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı