Cinsellik içeren sahneleri seçeneklerden sansürleyen bir ayar vardı diye biliyorum veya bunun için modları vardı. En son seçenek olarak arkadaşların dediği gibi o sahneleri atlayabilirsin.
Bugün yaz indirimlerinden Witcher 3 aldım. Ancak oyunu almadan önce hiçbir videosunu izlememiştim. Cinsellik olduğunu gördüm ve bu biraz canımı sıktı. Yaşım 14, benim için biraz sıkıntı çıkartabilir. Sizce iade edip Tomb Raider mi alayım?
Bugün yaz indirimlerinden Witcher 3 aldım. Ancak oyunu almadan önce hiçbir videosunu izlememiştim. Cinsellik olduğunu gördüm ve bu biraz canımı sıktı. Yaşım 14, benim için biraz sıkıntı çıkartabilir. Sizce iade edip Tomb Raider mi alayım?
Bende bugün 22 TL'ye Witcher'ın serisini aldım bence iade etmemelisin 1. oyun iniyor şu an hepsini bitireceğim eğer elinde bir oyun kolu varsa daha zevkli olabilir tavsiyem iade etme.
Abartmaya gerek yok bence 4 5 saniyelik var en fazla. Onu da space bastiginizda geçebiliyorsunuz. Iade etmenize degmez. Ben oynuyorum şu anda oyun gayet güzel akiyor.