Witcher 3 iade etmeli miyim?

Cinsellik değilki olay zaten oyun 18 yaş üstü iade ediniz ben ebeveyniniz olsam oynamanıza izin vermezdim.

Cinsellik içeren sahneleri seçeneklerden sansürleyen bir ayar vardı diye biliyorum veya bunun için modları vardı. En son seçenek olarak arkadaşların dediği gibi o sahneleri atlayabilirsin.

Cinsellik olan sahneler uzun sahneler mi yoksa 1-2 dakikalık sahneler mi? Eğer uzun değillerse monitör kapatır geçerim.

Bence gidip call of duty, battlefield filan al boşver çok olumsuz etkiler.

Bende bugün 22 TL'ye Witcher'ın serisini aldım bence iade etmemelisin 1. oyun iniyor şu an hepsini bitireceğim eğer elinde bir oyun kolu varsa daha zevkli olabilir tavsiyem iade etme.

Cinsellik olan sahneler uzun sahneler mi yoksa 1-2 dakikalık sahneler mi? Eğer uzun değillerse monitör kapatır geçerim.
Dediğim gibi değişiyor. Tuşa basıp atlayabiliyorsun takılma bu kadar, oynamak istiyorsan oyna çünkü 2-3 çıplaklık var diye bu oyun iade edilmez.

Abartmaya gerek yok bence 4 5 saniyelik var en fazla. Onu da space bastiginizda geçebiliyorsunuz. Iade etmenize degmez. Ben oynuyorum şu anda oyun gayet güzel akiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…