Hocam teşekkür ederim kesinleştirme ayarı nedir düşük ve yüksek olması ne fark ederEki Görüntüle 2468134
Eki Görüntüle 2468135Eki Görüntüle 2468136Eki Görüntüle 2468137Eki Görüntüle 2468138
Bu ayarlar ile r7 6800h 32gb ddr5 3070ti lı laptop da 100+ fps alıyorum . Eğer senin bilgisayarın masaüstü ise daha fazlada alırsın.
yüksek olması daha iyi olur yani hocam o zamanBen düşükte kullanıyorum galiba yükseltince görüntü daha net oluyordu fakat fps etkiliyor diye biliyorum.
Eki Görüntüle 2468134
Eki Görüntüle 2468135Eki Görüntüle 2468136Eki Görüntüle 2468137Eki Görüntüle 2468138
Bu ayarlar ile R7 6800H 32 GB DDR5 3070 Ti'lı laptop da 100+ FPS alıyorum. Eğer senin bilgisayarın masaüstü ise daha fazlada alırsın.
Sağa sola baktığın sırada grafikleri bulanıklaştırır gerçekteki gibi olur netlik azalır. Çok kötü bir ayardır kesinlikle kapat göz ağrımasına neden olur ,böyle bir ayar neden var acaba.yüksek olması daha iyi olur yani hocam o zaman
Hocam bir şey daha soracaktım bulanıklık ve hareket bulanıklığı nedir?
ikisinide kapıyorum hocam teşekkür ederimSağa sola baktığın sırada grafikleri bulanıklaştırır gerçekteki gibi olur netlik azalır. Çok kötü bir ayardır kesinlikle kapat göz ağrımasına neden olur ,böyle bir ayar neden var acaba.
hocam çok sordum kusura bakmayın ama bi de alan derinliği var o nedirSağa sola baktığın sırada grafikleri bulanıklaştırır gerçekteki gibi olur netlik azalır. Çok kötü bir ayardır kesinlikle kapat göz ağrımasına neden olur ,böyle bir ayar neden var acaba.
Tamam hocam teşekkür ederimOnu da kapat, o da sadece baktığım yere odaklanıyor gerisini bulanıklaştırıyor yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.