Witcher 3 ilerlemesi PC'den PS4'e aktarılır mı?

Kensıl

Hectopat
Selam.
Ben yaklaşık 1 ay önce Steam indiriminden yararlanıp Witcher 3 ve iki DLC'sini aldım. Sistemim yeterli olmadığından dolayı GeForce NOW üzerinden yaklaşık 90 saati gömdüm ve ana senaryoyu bitirdim. Geçen hafta ikinci el bir PlayStation 4 aldım ve Steam'deki savelerimi PlayStation'a aktarıp iki DLC'yi bitirmek istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Nextgen ile birlikte PC PS5 arası cross platform desteği geldi onu biliyorum ama PS4 için bilgiler net değil, kimisi bunun mümkün olmadığını ve baştan başlamam gerektiğini, kimisi ise mümkün olduğunu ama iki tarafta da 2 DLC'nin satın alınmış olması gerektiği ve PS+' alınmış olması gerektiği söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit'te ki bir gönderiye göre GOG hesabı ile bu mümkünmüş. PC'de ilk olarak GOG hesabını aktif edin, RedLauncher hesabı binevi ve kayıt sisteminden "Çarpraz kayıt etkinleştir." kısmından açılıyor. Elimde Playstation olmadığı için test edemiyorum ama PS4'ün de oyun menüsünde bu seçenekler olması lazım.

Zorunluluk olarakta: Save hangi versiyona aitse, o versiyon olması lazım. Yani tüm DLC'lere sahipseniz PC'de, konsolda da öyle olmalı.

Şöyleki o postu bende gördüm PS5'te load game menüsünde sağ altta gözüküyor ancak PS4'te öyle bir seçenek yok ayarlardan cross progression seçeneğini açıp kapatmama rağmen . Ana menüde ise çevrimiçi depolama alanında kayıtlı veriler diye bi kısım var PS+ ile açılıyor ancak sadece iki farklı PS cihazı arasında save aktarımı yapabileceğimi yazıyor.
Ne yapmalıyım sence ?

PC'de kaydını açtığınız versiyon DX11 mi? PS4 herhangi bir GOG veya Red Launcher hesabı eklemeye yeri varm? İnsanların dediğine göre direk geliyormuş kendi kendine çünkü.

PC'de kaydını açtığınız versiyon DX11 mi? PS4 herhangi bir GOG veya Red Launcher hesabı eklemeye yeri varm? İnsanların dediğine göre direk geliyormuş kendi kendine çünkü.
Gog hesabına giriş yaptım cross progression butonu da çıktı ancak ne PC saveleri PS e ne PS saveleri PC ye düşmüyor dlcleri aldığım zaman tekrardan deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…