DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:01 #11 İndirimsiz haliyle bile alınır. Oyunun dünyasında resmen kayboluyorsunuz ve sıkılmıyorsunuz. Yapacak aktivite çok.
İndirimsiz haliyle bile alınır. Oyunun dünyasında resmen kayboluyorsunuz ve sıkılmıyorsunuz. Yapacak aktivite çok.
Orion1205 Picopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #12 DunkelKlang dedi: İndirimsiz haliyle bile alınır. Oyunun dünyasında resmen kayboluyorsunuz ve sıkılmıyorsunuz. Yapacak aktivite çok. Genişletmek için tıkla... Doğru ve çok gerçekçi beni en başından beri heyecanlandıranda buydu hiç pişman değilim gerçekten indirimsiz bile alınır.
DunkelKlang dedi: İndirimsiz haliyle bile alınır. Oyunun dünyasında resmen kayboluyorsunuz ve sıkılmıyorsunuz. Yapacak aktivite çok. Genişletmek için tıkla... Doğru ve çok gerçekçi beni en başından beri heyecanlandıranda buydu hiç pişman değilim gerçekten indirimsiz bile alınır.
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:06 #13 Normalde bir oyuna kolay kolay para vermem. Witcher 3'ü indirimsiz almıştım ilk çıktığı zamanlarda.