4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 20 Nisan 2021 #1 Oyunu hiç oynamadım sadece önerdiler diye 20₺'ye Steam'den aldım, Dediğim gibi hiç indiremedim. Şimdi PC De 45 GB Alan var Witcher' ise 37 GB Ben onu yüklersem 8 GB Kalıyor GTA 5 Ve Witcher 3 de indirirsem drop girer mi?
Oyunu hiç oynamadım sadece önerdiler diye 20₺'ye Steam'den aldım, Dediğim gibi hiç indiremedim. Şimdi PC De 45 GB Alan var Witcher' ise 37 GB Ben onu yüklersem 8 GB Kalıyor GTA 5 Ve Witcher 3 de indirirsem drop girer mi?
Hellblazer Aku Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #2 1 ve 2'nin özetini dinleyip oynayabilirsin, ve değer. DLC'leri sanat eseri ama ana oyun sıradan bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 ve 2'nin özetini dinleyip oynayabilirsin, ve değer. DLC'leri sanat eseri ama ana oyun sıradan bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 20 Nisan 2021 #3 Cute Devil Aku dedi: 1 ve 2'nin özetini dinleyip oynayabilirsin, ve değer. DLC'leri sanat eseri ama ana oyun sıradan bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki 8 GB Alan kalıyor da herhangibi bir lag/drop vs olurmu??
Cute Devil Aku dedi: 1 ve 2'nin özetini dinleyip oynayabilirsin, ve değer. DLC'leri sanat eseri ama ana oyun sıradan bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Peki 8 GB Alan kalıyor da herhangibi bir lag/drop vs olurmu??
Hellblazer Aku Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 Sparty dedi: Peki 8 GB Alan kalıyor da herhangibi bir lag/drop vs olurmu?? Genişletmek için tıkla... Eski PC'de benim de o civarlarda yer vardı olmuyordu. SSD kullanıyorsan olabilir ama, min 120GB boş olması gerek diye biliyorum SSD'de.
Sparty dedi: Peki 8 GB Alan kalıyor da herhangibi bir lag/drop vs olurmu?? Genişletmek için tıkla... Eski PC'de benim de o civarlarda yer vardı olmuyordu. SSD kullanıyorsan olabilir ama, min 120GB boş olması gerek diye biliyorum SSD'de.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 21 Nisan 2021 #5 Cute Devil Aku dedi: Eski PC'de benim de o civarlarda yer vardı olmuyordu. SSD kullanıyorsan olabilir ama, min 120GB boş olması gerek diye biliyorum SSD'de. Genişletmek için tıkla... Denicem artık. [SSD]
Cute Devil Aku dedi: Eski PC'de benim de o civarlarda yer vardı olmuyordu. SSD kullanıyorsan olabilir ama, min 120GB boş olması gerek diye biliyorum SSD'de. Genişletmek için tıkla... Denicem artık. [SSD]