Witcher 3 işareti nedir?

İşletim sistemi
Windows 11

efeCanDeYeter

Femtopat
Daha fazla  
Böyle bir işaret var ama yanına gidip e tıkladığımda veya aard kullandığımda hiçbir şey olmuyor. Bu işaret nedir kullanmak için ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 141006.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 141006.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 65
İllüzyon işareti diyelim. Karanlıkta dolanmak adlı görevde keira metz illüzyonları kaldırmak için Geralt'a Nehaleni'nin gözü diye bir eşya veriyor. Onunla büyü illüzyonlarını kaldırabiliyorsunuz.

Bende öyle düşünmüştüm ama yanına gidip e tıklayınca hiçbir şey olmuyor neden acaba? Bir de başka bir görevde deneyince oluyor sadece hazine avları görevinde kedi okulu teçhizatında tapınak adasını araştır kısmında olmuyor nedense.

Son düzenleme:
Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken Keira Metz size Nehaleni'nin Gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.

Ayrıca görseldeki yer tam olarak neresi?

Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken keira metz size Nehaleni'nin gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.

Evet sahibim. Oyun bu görevi ilk verdiğinde de oyunu bitirdiğimde de gittim ama hala aynı maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam işaretlediğim iki yerden birinde tekrar kontrol edip geliyorum

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 153519.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 153519.png
    965,8 KB · Görüntüleme: 27
Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken keira metz size Nehaleni'nin gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.

Tekrar baktım tam olarak Novigrad da burada hocam.

O işaretin olduğu yapıların yanına geldiğinizde fare orta tuşuna basıp nehalenin gözünü kullanmayı deneyin.

Koyulmuyor maalesef orta tuş ve Tab kısmına ama diğer yanılsamalarda orta tuşa tıklamasamda madalyon uğulduyor burada yanılsama olması lazım diyor ve e ye tıklayınca gidiyor sadece buraya özel açılmıyor. Loota pek ihtiyacım yok sadece merak ediyorum acaba ne var diye.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 154604.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 154604.png
    635,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2025-02-12 154620.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 154620.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-02-12 154907.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 154907.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular