İllüzyon işareti diyelim. Karanlıkta Dolanmak adlı görevde Keira Metz illüzyonları kaldırmak için Geralt'a Nehaleni'nin Gözü diye bir eşya veriyor. Onunla büyü illüzyonlarını kaldırabiliyorsunuz.
İllüzyon işareti diyelim. Karanlıkta dolanmak adlı görevde keira metz illüzyonları kaldırmak için Geralt'a Nehaleni'nin gözü diye bir eşya veriyor. Onunla büyü illüzyonlarını kaldırabiliyorsunuz.
Bende öyle düşünmüştüm ama yanına gidip e tıklayınca hiçbir şey olmuyor neden acaba? Bir de başka bir görevde deneyince oluyor sadece hazine avları görevinde kedi okulu teçhizatında tapınak adasını araştır kısmında olmuyor nedense.
Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken Keira Metz size Nehaleni'nin Gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.
Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken keira metz size Nehaleni'nin gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.
Evet sahibim. Oyun bu görevi ilk verdiğinde de oyunu bitirdiğimde de gittim ama hala aynı maalesef. Yanlış hatırlamıyorsam işaretlediğim iki yerden birinde tekrar kontrol edip geliyorum
Dediğim eşyaya sahip misiniz? Görevi yaparken keira metz size Nehaleni'nin gözü'nü verdi mi? Envanterde görünüyor mu? Eğer verdiyse siz de bug sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zira aynı sorunu yaşayanlar çok. O bölüme yakın bir önceki kayıt dosyası mevcutsa geri dönüp tekrar deneyebilirsiniz.
Koyulmuyor maalesef orta tuş ve Tab kısmına ama diğer yanılsamalarda orta tuşa tıklamasamda madalyon uğulduyor burada yanılsama olması lazım diyor ve e ye tıklayınca gidiyor sadece buraya özel açılmıyor. Loota pek ihtiyacım yok sadece merak ediyorum acaba ne var diye.
Hmm doğru bu eşya hızlı erişime eklenmiyordu. O zaman o bölgenin etrafında hoplayıp zıplayarak deneyin. Bazen algılamıyor benim de başıma geldi defalarca. Sağında solunda az da olsa yükselti varsa oralara çıkıp deneyin.