Witcher 3 kaç saatte biter?

modric

Decapat
Daha fazla  
DLC'ler dahil yan görevlerin de büyük çoğunu yaparsam kaç saat sürer tahmini?

100'ü rahat geçer 120 falan belki.

DLC'ler hariç oyunu bazı uzun yan görevlerle birlikte 45 saatte bitirmiştim. 60-70 saat falan sürer herhalde.

Geze geze oynarsan 120 saati görüyor. Direkt hikayeye dalarsan 90 - 100 saat.

100 saati geçer diye düşünüyorum.

Ana hikaye – 55 saat. The Witcher 3 ana hikaye ve yan görevler –128 saat. The Witcher 3 tüm görevler – 193 saat.

200 saattir oynuyorum son dlc'ye 10 saat önce girdim.

Howlongtobeat adında bir site var hocam. Oyunların hikâyelerini, hikâyelerini ve ekstralarını, ayrıca oyunu %100'lemek isterseniz kaç saat tutacağını gösteriyor. Siteye göre ana hikâye 51.5 saat, ekstralar dâhil olunca 103 saat ve %100'lemek isterseniz 173 saat. Tabii bu oynayış tarzınız gibi etkenlere göre değişiklik gösterebilir fakat ortalama olarak böyle.

DLC'leri unutmuşum. GOTY versiyonu da böyle.

Ben oynadığımda direkt main hikaye rushlayıp bitirmiştim. O zamanlar pek bilgim yoktu yan görev falan kasmadım. DLC'siz bu arada. 2022'de tekrar baştan bir indirmiştim ama devamı gelmedi.

Belki ileride sıfırdan her şeyi ile deneyimleyerek tekrar oynarım. Konuya dönersek DLC hariç 36,6 saatte ana hikayeyi bitirmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…