Sürprizbozan Witcher 3 kaç saatte biter?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yani yan görevleri filan hiç yapmazsan, haritayı gezmezsen 50 saatin altında bile biter bence.

Eki Görüntüle 2555497
120 saatte bitirmiştim, oynayışa göre değişir.

70 civarında bitirmiştim ama öyle gezmedim sadece görevden göreve ve bazen de müzik açıp gezdim öyle.

Ben 200 gömmüştüm ama oynayışına göre değişir, ben haritayı tam lootluyordum.

100-110 saat arası.

Hepinize teşekkür ederim normalde bir oyunu yüzlerce saat oynayabilirim fakat okul açılmadan bitirmek istediğim için hızlı bitirmeye çalışıyorum çünkü yazın ilk 1-1.5 ayını RDR2ye harcayınca vaktim kalmadı

Sizin okul ne zaman açılır bir fikrim yok ama okul açılsa bile akşam gelip 2, 3 saat oynaması cidden keyifli oluyor.
Çok kasmayın bence zaten belli bir zaman sonra moroton oynaması daha zevkli gelecek.
Birde günde 8-10 saat oynayarak rahat sömürürsünüz Eylül öncesi.

Hocam sadece ana görevler 55 saatte bitiyor. Oynarsanız bitirebilirsiniz bence okul açılmadan.

İlk oynadığımda hikaye çok merak uyandırdığından ana görevleri yaparak ve minimum yan görevleri yaparak 45 saatte bitirdim. Tekrar oynadığımda tüm yan görevleri yaparak bitirmeye çalıştım ve 70-80 saatte bitirdim. Bir de üstüne DLC'leri oynadım (yan görevlerlerle) onlarda 25 saat sürmüştür.

Bu tamamen kişiden kişiye değişir, ben keşif yaparak yan görevleri yaparak, tadını çıkararak 120 saat civarında bitirmiştim ilk oynayışımda. 1-2 sene sonra tekrar oynadığımda 85-90 saatte bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…