Witcher 3 kaç seviyede bitirilir?

Berk Özmet

Hectopat
15 levelde Skellige'ye gittim fakat önerilen seviye 16'ydı, sıkıntı olur mu? Bir de oyunu kaç levelde bitirebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
25-34 arasında oyun bitiyor hocam ama son ana görevlerde zaten baya hızlı atliyorsunuz.

2 defa oyunu bitirdim. İlk bitirdiğimde sadece ana görevleri yapmıştım 23. Seviye de bitirmiştim. İkinci kez bitirdiğimde de 37. Seviye de bitirmiştim. Pek bir şey fark etmiyor ama tüm görevleri yaparak, kaçak zulaları falan ararsan zırh falan çok güçleniyor. Bu arada oyunun ek 2 dlc si var. Eğer onları da oynayacaksan her görevi yapmaya çalış. Çünkü oren lazım oluyor

Ben oyuunu 32 levelde bitirdim DLC ile beraber 47.

10 level üstünü yapamazsın. Rakipler neredeyse hasar yemiyor denilebilir. Bahsettiğiniz şey kolay modda falan olur sadece.

15 levelde Skellige'ye gittim fakat önerilen seviye 16'ydı, sıkıntı olur mu? Bir de oyunu kaç levelde bitirebiliyorum.

Oyunun level sistemi saçma. 2-3 level üstünüzü kesebilirken 4 level de sanki adam uçmuş gibi 10 level atlatmış düşmana dönüyor. Kurufaka olan hiçbir düşmanı kesmenize izin vermiyor. Ya 20 saat uğraşçaksın ya da hiç savaşmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…