- Makaleler
- 2
Bu yerden çıkıp Baron'un olduğu yere gidemiyorum. Hızlı seyahat denedim ama yine olmuyor. En son buraya gemi ile gelmiştim ama geri dönüşü yok mu?
Kalan görevler;
Fast travel (yeşil bayrak) yerlerinden birine git ve haritayı ondan aç sonra da bölge değiştir. Bölge değiştirmek için harita açıkken boşluk tuşuna bas.
Hızlı seyahat tabelasına gidip e tuşuna basınca harita açılacak. Boşluk tuşu ile dünya haritasını açın. İstediğiniz bölgeyi seçip hızlı seyahat noktalarından birine tıklayın.
Ortalığı karıştırma şimdi arkadaşı mod olayına bulaştırmaKonsolu açın, bu modu kurun, haritadan gitmek istediğini yeri işaretleyip ttp yazın.
![]()
Fast Travel Anywhere (Teleport to Map Pin) - Teleport to Freecam - Resurrection (nextGen ready)
Adds Hotkeys and Commands to teleport you to your user map pin, to teleport to your freecam position and to resurrect your character after death.(4.04 compatible)www.nexusmods.com
Niye hocam? Sıkıntı mı çektiniz mod konusunda?Ortalığı karıştırma şimdi arkadaşı mod olayına bulaştırma![]()
Konsolu açın, bu modu kurun, haritadan gitmek istediğini yeri işaretleyip ttp yazın.
![]()
Fast Travel Anywhere (Teleport to Map Pin) - Teleport to Freecam - Resurrection (nextGen ready)
Adds Hotkeys and Commands to teleport you to your user map pin, to teleport to your freecam position and to resurrect your character after death.(4.04 compatible)www.nexusmods.com
Hayır. Mod yüklemek isterseniz rehberim var göz atabilirsiniz. Doğru yüklerseniz oyunu bozmazsınız.Oyunda herhangi bir şeyi engelliyor mu? Başarımları engelleme gibi.
Hayır. Mod yüklemek isterseniz rehberim var göz atabilirsiniz. Doğru yüklerseniz oyunu bozmazsınız.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.