Çözüldü Witcher 3 Kaer Morhen'den çıkılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Makaleler
2

Bu yerden çıkıp Baron'un olduğu yere gidemiyorum. Hızlı seyahat denedim ama yine olmuyor. En son buraya gemi ile gelmiştim ama geri dönüşü yok mu?

1677665350497.png

Kalan görevler;

1677665439589.png

Çözüm
Hızlı seyahat tabelasına gidip E tuşuna basınca harita açılacak. Boşluk tuşu ile dünya haritasını açın. İstediğiniz bölgeyi seçip hızlı seyahat noktalarından birine tıklayın.
Witcher 3'ün kurulu olduğu yere mods klasörü oluşturmanız lazım. FriendlyHUD modunu başka türlü kuruyorsunuz ama.

Bir mod kurulum rehberi hazırlıyorum hocam. Bittiği zaman oradan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Witcher 3'ün kurulu olduğu yere mods klasörü oluşturmanız lazım. FriendlyHUD modunu başka türlü kuruyorsunuz ama.

Bir mod kurulum rehberi hazırlıyorum hocam. Bittiği zaman oradan bakabilirsiniz.
Pekala hocam bekliyorum. Bir de Witcher 3'ün hikaye ve seçimlerinden anlıyorsanız açtığım konuya bakabilir misiniz ?

Rehber hazır hocam. @Karakurt5877

Mod olarak bunları beğendim ve indirdim ama nereye atacağım?
Eki Görüntüle 1686083
İnternetten mod kurulumunu araştırın ya da şu rehbere göz atın:

Hayır. Mod yüklemek isterseniz rehberim var göz atabilirsiniz. Doğru yüklerseniz oyunu bozmazsınız.
Arkadaş yeni olduğu için önce oyunun normal halini bir deneyimlesin sonra modlarla oyunu daha zevkli hale getirir diye düşündüm. Bir oyuna yeni başlayanlara, oyun oynanamaz halde değilse önerim bu oluyor genelde. Modlamaya başlayınca kendimi durduramıyorum hastalık gibi oldu bende :D Hatta kendi yaptığım birkaç mod var ama paylaşmadım. Discord modlama grubu vardı orada paylaşmıştım zamanında. Çok üşendim nexusa yüklemeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı