Çözüldü Witcher 3, kalan Gwent kartı nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odidy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. İlk oyunumda Gwent'lere pek önem vermemiştim fakat bu 2. oynayışımda daha çok önem vermeye çalıştım ki eğleniyordum D. Şu an mucizevi Gwent rehberi kitabına bakınca velende 2 tane kart kalmış gözüküyor. NPC'lerden alınabilecek kart 0 yazıyor ben şu an son hazırlıklar görevindeyim işte Loca'yı falan topladık kaçırdığım bir konu var mı yoksa ileride kartlar gelecek mi bana bir şekilde bileniniz var mı? Ve Hearts of Stone DLC'sini biraz açtım rün yazıcısı için Arap şükrüye benziyen elemanda Gaunter'ın kartını aldım ama artma azalma olmadı herhalde DLC içermiyor. Bu "hepsini topla" görevi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Reddit ve Steam'de şu haydut kampındaki elemanı kurtarıp, eleman Claywich kasabasına dönüp tüccar olduktan sonra sattığı kartları alırsanız olabileceğini yazmışlar. Deneyebilir misiniz?
Eksiğiniz sattığı Puttkammer ve Sweers kartları olabilir belki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmazsa şu siteden sizde olan kartları tikleyip sayfayı yeniledikten sonra kalan kartları nerede bulabileceğinize bakmayı deneyebilirsiniz.
Onu tamamı bulman imkansıza yakın cidden eğer hepsini sahip olmak istiyorsan bir yama var indiriyorsun hepsini toptan satın alabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamadığın veya atladığın yan görevler varsa onlarda da yer yer kart kazanma imkânın oluyor. Görevlerini bir gözden geçir, derim.

Ekleme: Şöyle bir liste var, kimden hangi kartları alabileceğinle ilgili.

Reddit ve Steam'de şu haydut kampındaki elemanı kurtarıp, eleman Claywich kasabasına dönüp tüccar olduktan sonra sattığı kartları alırsanız olabileceğini yazmışlar. Deneyebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Olmazsa şu siteden sizde olan kartları tikleyip sayfayı yeniledikten sonra kalan kartları nerede bulabileceğinize bakmayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Kral mucizevi gwent kitabında NPC lerden satın alabileceğim veya oynayıp adamdan alabileceğim kart sayısı 0 yazıyor ama bir denicem

Evet son kartlar oradaymış mk kitabında satın alabileceğin kart 0 yazıyordu bende hiç orada düşünmemiştim sağol
resim_2024-09-05_004459608.png

281 saatim var ben toplayamadım
Kral ben gittiğim her yerde açtığım her köyde hana demirciye zırhçıya gittim kart satın aldım kart oynadım böyle böyle çok kolayca topladım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı