Witcher 3 kapanma sorunu

Arvas

Centipat
Ekran kartım RX 5700 XT, Witcher 3'te sürekli aynı görevde oyun kapanıyor. Masaüstüne dönüyor sonra oyun kapanıyor bazen de PC uyku moduna geçiyor. Sıcaklıkla ilgili bir sorun yok saatlerce oynasam bile kapanmıyor ama PC yeni açılsa bile o göreve gidince kapanıyor. Oyunda mı sıkıntı var yoksa ekran kartı sürücüsünde mi anlamadım. 5700 XT sürücüleri tam oturmadı çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrulama yapmadım dün karşılaştım bu sorunla Olgierd von everec görevi var 3. görevde direkt kapanıyor ama onun dışında sabahtan akşama kadar oynasam sıkıntı olmuyor.

Doğrulama yapmadım dün karşılaştım bu sorunla Olgierd von everec görevi var 3. görevde direkt kapanıyor ama onun dışında sabahtan akşama kadar oynasam sıkıntı olmuyor
Sadece o quest'de olduğuna göre bir doğrulama yapın olmuyorsa yapabilirseniz Save'nizi biraz daha geriye alın bir daha deneyin.
Sıkıntı oyunda olduğu içinde çok yardımcı olamıyorum. Herhangi bir şey olabilir. Ama sorunun oyunda olduğu ortada.

Tamam teşekkür ederim. Save dosyasını yedekleyip tekrar yüklemeyi düşünüyorum bi iki kere o görevde uyku moduna geçtiği için ekran kartında problem mi var diye düşündüm.

OCCT ile test edebilirsiniz. Ekran kartında sorun olması muhtemel, 5700 XT olduğunu düşünürsek.
Peki bu sorun sürücüyle mi alakalı testte anlaşılır mı?
Oyunu tekrar yükledikten sonra düzeldi bi sorun olmadı zaten o görevde atıyordu bi tek oda düzeldi görevi yapabildik ekran kartlık bişey değilmiş anlaşılan içim rahatladı :)

Son düzenleme:
Peki bu sorun sürücüyle mi alakalı testte anlaşılır mı?
Oyunu tekrar yükledikten sonra düzeldi bi sorun olmadı zaten o görevde atıyordu bi tek oda düzeldi görevi yapabildik ekran kartlık bişey değilmiş anlaşılan içim rahatladı :)
Dostum sa bende steam dan yükledim oyunu adadaki hazine görevi ve pinter adası görevinde habire donup masaüstüne dönüyor ve kapatıyor çözüm oyunu tamamen silip tekrar yüklemektemi ? aynı ekran kartına sahibiz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı