Merhaba, karakterimi geliştiriyorum. Ama yanlış mi yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Şu an yaptığım şeyler sadece bunlar. Neleri geliştirmemi önerirsiniz?
Sarı renkteki geliştirme kısmına tıklayıp gurme özelliğini almanı öneririm yediğin yemeğin can verme etkisi 30 dk sürüyor o yeteneği alırsan bir de oyunu büyü ağırlıklı oynuyorsan mavi bölümdeki yetenekleri açman en iyisi quen i yükselt Q tuşuna basılı tutunca etrafında kalkan oluşacak sen bırakana kadar o kalkan aktifken sana hasar veren yaratıklar veya insanlar eksik canını artıracak.
Sarı renkteki geliştirme kısmına tıklayıp gurme özelliğini almanı öneririm yediğin yemeğin can verme etkisi 30 dk sürüyor o yeteneği alırsan bir de oyunu büyü ağırlıklı oynuyorsan mavi bölümdeki yetenekleri açman en iyisi quen i yükselt Q tuşuna basılı tutunca etrafında kalkan oluşacak sen bırakana kadar o kalkan aktifken sana hasar veren yaratıklar veya insanlar eksik canını artıracak.
Oyunu oynama tarzın nasıl?
Axii yi geliştir işine yarıyor çok fazla diyaloglarda.
Aard ı da geliştir 4 5 saniye boyunca elinden ateş çıkarabileceksin oda çok iş yapıyor.
Oyun oynama stiline göre değişir ama mutajenleri araştırıp, hangi oyun tarzına sahipsen o renk mutajenleri farmlayıp daha büyük mutajenleri kullanmanı önerebilirim.
Oyunu oynama tarzın nasıl?
Axii yi geliştir işine yarıyor çok fazla diyaloglarda.
Aard ı da geliştir 4 5 saniye boyunca elinden ateş çıkarabileceksin oda çok iş yapıyor.
Bir de oyuna mod yüklemeni öneririm oyun zevkini çok artırıyor.