Y Yusuf2939 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Yennefer, Keira, Triss ve Ciri'nin dış görünüşlerini değişirmek istiyorum. Bunlar için mod aradım fakat bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
Yennefer, Keira, Triss ve Ciri'nin dış görünüşlerini değişirmek istiyorum. Bunlar için mod aradım fakat bulamadım.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 18 Temmuz 2025 #2 Kiera hariç diğerleri için alternatif kıyafet modunu ayarlardan açabilirsin.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.723 Çözümler 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Nexus Mods hesabınız yoksa üyelik açın, sonra da yetişkin içerikleri görünecek şekilde ayarlayın. En son W3'ün Nexus sayfasında karakter ismiyle arattığınızda bi' sürü şey bulabilmeniz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
Nexus Mods hesabınız yoksa üyelik açın, sonra da yetişkin içerikleri görünecek şekilde ayarlayın. En son W3'ün Nexus sayfasında karakter ismiyle arattığınızda bi' sürü şey bulabilmeniz lazım.
Y Yusuf2939 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #4 ensareis dedi: Kiera hariç diğerleri için alternatif kıyafet modunu ayarlardan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... DLC'lerini yükledim yalnız nasıl aktif hale getireceğim? Oyunda yine aynı şekilde gözüküyorlar.
ensareis dedi: Kiera hariç diğerleri için alternatif kıyafet modunu ayarlardan açabilirsin. Genişletmek için tıkla... DLC'lerini yükledim yalnız nasıl aktif hale getireceğim? Oyunda yine aynı şekilde gözüküyorlar.
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.926 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 19 Temmuz 2025 #5 Yusuf2939 dedi: DLC'lerini yükledim yalnız nasıl aktif hale getireceğim? Oyunda yine aynı şekilde gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından alternatif görünümü açabiliyorsun.
Yusuf2939 dedi: DLC'lerini yükledim yalnız nasıl aktif hale getireceğim? Oyunda yine aynı şekilde gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından alternatif görünümü açabiliyorsun.
Y Yusuf2939 Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #6 ensareis dedi: Ayarlar kısmından alternatif görünümü açabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam tam olarak tarif edebilir misiniz? Seçeneklere giriyorum kuruldu kısmında hepsi kuruldu olarak gözüküyor ama sonuç yok.
ensareis dedi: Ayarlar kısmından alternatif görünümü açabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Görmedim hocam tam olarak tarif edebilir misiniz? Seçeneklere giriyorum kuruldu kısmında hepsi kuruldu olarak gözüküyor ama sonuç yok.