Witcher 3 kayıdı nereden bulunur?

Baro03

Hectopat
Herkese merhaba, oyunu bir 30 saat falan oynadım ama maalesef tango 3 kişiliktir görevine kaldım. Bana Triss'le limandaki görevin Save'i lazım Triss'le olmak istiyordum ama sonra Yen'e döndüm ama maalesef olmadı bu save atabilecek olan biri var mı?
Şimdiden sağ olun.

Hocam ben her türlü yazı şeklinde bu olayı denedim konsoldan ama olmuyor beceremedim bir yerde okumuştum bunu oyun bitince DLC lerde yazman lazımmış falan filan ama bilmiyorum ikinci olarak da bildiğim biri sana kaydını atıyor ordan devam edebiliyorsun diye biliyorum dosyayı oyunun içine atıp

2.yi bilmiyordum hocam. Maalesf yataga bağlanıcaz.

2.yi bilmiyordum hocam. Maalesf yataga bağlanıcaz.
Hocam başka birinden oyun kaydı bulursan istediğin görevi kayıt dosyasına atıp geri dönebilirsin yada senjn elinde kayıtlarında var mı yoksa yatağa baglanacaksin maalesef kolay gelsin

Hocam başka birinden oyun kaydı bulursan istediğin görevi kayıt dosyasına atıp geri dönebilirsin yada senjn elinde kayıtlarında var mı yoksa yatağa baglanacaksin maalesef kolay gelsin
Oyunun bitmesine son 3 gorev kaldi ve yen bana bu savaş bittikten sonra beraber uzaklara gidelim dedi hocam. Sanırim kod işe yaramış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…