Witcher 3 kayıtlı oyuna tekrar başlamak

Eren Özyiğit

Hectopat
Öncelikle Witcher 3'ü bitirdim, ancak sonu istediğim şekilde olmadığından dolayı geçmişteki bazı yerleri tekrar oynamak istedim. Şimdi ben bunu yapacağım Ciri ile ilgili olan bölümleri ancak ben burayı yaptıktan sonra oyunu tekrar buradan sonuna kadar oynamak zorunda mıyım, yoksa bu bölümleri oynadıktan sonra buradaki sonuçlar eski Save'lerimi etkiler mi? Yani kısacası geçmişteki bölümleri oynadıktan sonra tekrar hızlıca ileri alıp devam edebilir miyim?

Hayır eski bir kayıtta karar değiştirip sonra ileriye ait başka bir kayıttan devam edemezsiniz. O seçimleri yaptığınız save dosyasını oynamaya devam etmeniz gerekir.

Alternatif olarak internetten save dosyası arayabilirsiniz

Teşekkür ederim bende ona göre hareket edicektim
İyi sona ulaşmak için Ciri'ye en az 3 tane olumlu cevap vermen gerekiyor, eğer döneceğin savedeki cevapla birlikte toplam 3 tane olumlu cevabın olmuş olursa iyi son gelir.
Evet onu biliyorum ancak oyunun sonunda bunu öğrendiğim için geç oldu ama yapıcak bişey yok ya save dosyası bulucam ya da üşenmeyip tekrar oynicam zaten son hazırlıklar bölümünden sonraki kararlar buna çoğunlukla etki ediceği için çok büyük problem olmaz diye düşünüyorum
Hayır eski bir kayıtta karar değiştirip sonra ileriye ait başka bir kayıttan devam edemezsiniz. O seçimleri yaptığınız Save dosyasını oynamaya devam etmeniz gerekir.

Alternatif olarak internetten Save dosyası arayabilirsiniz

Peki son bir şey daha soracağım oyunu bitirdim ve sildim diyelim eğer silersem oyun Steam üzerinden kayıt yaptığı için tekrar yüklediğimde oyun kaldığı yerden devam eder mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı