m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #1 Laboratuvarı araştır görevinde takıldım ve lambayı almamıştım, ne yapacağım?
X xaisel Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #2 m.kaany dedi: Laboratuvarı araştır görevinde takıldım ve lambayı almamıştım, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Saveyi geri al ve tekrar oyna o lamba lazım o görev için.
m.kaany dedi: Laboratuvarı araştır görevinde takıldım ve lambayı almamıştım, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Saveyi geri al ve tekrar oyna o lamba lazım o görev için.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Nisan 2023 #3 O görevi illa yapmak istiyorsan saveload yapıp lambayı alman gerek. Başka görevlerde de işe yarayacak.
O görevi illa yapmak istiyorsan saveload yapıp lambayı alman gerek. Başka görevlerde de işe yarayacak.
m.kaany Hectopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 SHYAH dedi: O görevi illa yapmak istiyorsan saveload yapıp lambayı alman gerek. Başka görevlerde de işe yarayacak. Genişletmek için tıkla... xaisel dedi: Saveyi geri al ve tekrar oyna o lamba lazım o görev için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
SHYAH dedi: O görevi illa yapmak istiyorsan saveload yapıp lambayı alman gerek. Başka görevlerde de işe yarayacak. Genişletmek için tıkla... xaisel dedi: Saveyi geri al ve tekrar oyna o lamba lazım o görev için. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.