S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #11 Them M dedi: Kodu ne biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyon. SHYAH dedi: Blood and wine oynayıp al aerondight ı aga. En güçlü zırhlar okul zırhları. Hafif kedi, ağır ayı ortayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orta Kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız Griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım.
Them M dedi: Kodu ne biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyon. SHYAH dedi: Blood and wine oynayıp al aerondight ı aga. En güçlü zırhlar okul zırhları. Hafif kedi, ağır ayı ortayı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orta Kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız Griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Temmuz 2023 #12 SALOOWEN dedi: Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyon. Orta Kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız Griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım. Genişletmek için tıkla... En iyi görünüş Viper da aga demedi deme
SALOOWEN dedi: Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyon. Orta Kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız Griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım. Genişletmek için tıkla... En iyi görünüş Viper da aga demedi deme
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #13 SALOOWEN dedi: Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyorsun. Orta kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım. Genişletmek için tıkla... KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan.
SALOOWEN dedi: Kral az oyna sende her şeyi kodla alıyorsun. Orta kurt olabilir. İşaretlerle çok oynamayı seviyorsanız griffin iyidir. Şahsen görünüşünden dolayı ayı zırhı kullandım. Genişletmek için tıkla... KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 19 Temmuz 2023 #14 Them M dedi: KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Aerondight'ı almadan nasıl 54 seviye oldun aga ben 47 48 seviyeydim aldığımda, 2 3 okulun zırhı da grandmaster seviyesiydi
Them M dedi: KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Aerondight'ı almadan nasıl 54 seviye oldun aga ben 47 48 seviyeydim aldığımda, 2 3 okulun zırhı da grandmaster seviyesiydi
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 19 Temmuz 2023 #15 SHYAH dedi: En iyi görünüş Viper da aga demedi deme Genişletmek için tıkla... Düz Witcher zırhı ya. Ayı zırhını giyip Skellige’de dolaşmaya bayılıyorum, atmosfer efsane oluyor. Geralt’ı da yapılı gösteriyor, ağır abi moduna geliyor. Them M dedi: KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Ben DLC’leri, oyunu ve baya bir yan görev yapıp 54’e geldim. İyi yapmışsın sen.
SHYAH dedi: En iyi görünüş Viper da aga demedi deme Genişletmek için tıkla... Düz Witcher zırhı ya. Ayı zırhını giyip Skellige’de dolaşmaya bayılıyorum, atmosfer efsane oluyor. Geralt’ı da yapılı gösteriyor, ağır abi moduna geliyor. Them M dedi: KralOyun'u bitirmedim ama 54 seviyeyim kod kullanmadan. Genişletmek için tıkla... Ben DLC’leri, oyunu ve baya bir yan görev yapıp 54’e geldim. İyi yapmışsın sen.
Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #16 SHYAH dedi: Aerondight'ı almadan nasıl 54 seviye oldun aga ben 47 48 seviyeydim aldığımda, 2 3 okulun zırhı da grandmaster seviyesiydi. Genişletmek için tıkla... Yav aga sadece dünyayı gezdim tecrübe filan kazandım zırhlara filan kasmadım.
SHYAH dedi: Aerondight'ı almadan nasıl 54 seviye oldun aga ben 47 48 seviyeydim aldığımda, 2 3 okulun zırhı da grandmaster seviyesiydi. Genişletmek için tıkla... Yav aga sadece dünyayı gezdim tecrübe filan kazandım zırhlara filan kasmadım.