X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 25 Kasım 2022 #1 İnternetten kıyafet modu indirdim, oyuna mods klasörü açıp direkt olarak modu yükledim. Oyuna girdiğimde ise bir türlü kıyafet değiştirme bölümünü bulamadım.
İnternetten kıyafet modu indirdim, oyuna mods klasörü açıp direkt olarak modu yükledim. Oyuna girdiğimde ise bir türlü kıyafet değiştirme bölümünü bulamadım.
J judyhanım Zeptopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Kasım 2022 #2 Kıyafet modu derken hangi kıyafet modu? Appearance mod menu mu yoksa sadece tek bir karakter için mi?
Kıyafet modu derken hangi kıyafet modu? Appearance mod menu mu yoksa sadece tek bir karakter için mi?
X Xj9 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 87 25 Kasım 2022 #3 judyhanım dedi: Kıyafet modu derken hangi kıyafet modu? Appearance mod menu mu yoksa sadece tek bir karakter için mi? Genişletmek için tıkla... Geralt için kıyafet modu. Tek karakter. ? Son düzenleme: 25 Kasım 2022
judyhanım dedi: Kıyafet modu derken hangi kıyafet modu? Appearance mod menu mu yoksa sadece tek bir karakter için mi? Genişletmek için tıkla... Geralt için kıyafet modu. Tek karakter. ?
J judyhanım Zeptopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2022 #4 Xj9 dedi: Geralt için kıyafet modu. Tek karakter. Genişletmek için tıkla... Hangi modu yüklediğini paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Sinir hastası oldum modların hata vermesinden
Xj9 dedi: Geralt için kıyafet modu. Tek karakter. Genişletmek için tıkla... Hangi modu yüklediğini paylaşabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Sinir hastası oldum modların hata vermesinden