Çözüldü Witcher 3 kızılgöz değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba, ben Witcher 3 oynuyordum ve bir anda kızılgözün siyah olduğunu fark ettim. Mod vs. gibi seyler yuklemedim. Ne zamandir boyle bilmiyorum ama yeni fark ettim. Açıkçası kizilgoz un kendi rengini sevmiyordum. Beyaz olmasini istiyordum. Eğer atı degistirebiliyorsak nasıl yapiyoruz? Ve neden boyle oldu? Bileniniz var mi? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Spoiler

Eğer Emhyr'e Ciri'yi verip altını da reddedersen sana siyah bir at verir.
Reddit'te şunu buldum;
Why did roach turn Black Witcher 3?

Is Roach supposed to be black? : r/witcher

Your horse automatically turns Black if you bring Ciri back to the emperor and do not accept his monetary reward.
Türkçe meali: Ciri'yi Imparator'a geri getirir ve parasal ödülünü kabul etmezseniz, atınız otomatik olarak siyaha döner.

Merhaba, ben Witcher 3 oynuyordum ve bir anda kızılgözün siyah olduğunu fark ettim. Mod vs. gibi seyler yuklemedim. Ne zamandir boyle bilmiyorum ama yeni fark ettim. Açıkçası kizilgoz un kendi rengini sevmiyordum. Beyaz olmasini istiyordum. Eğer atı degistirebiliyorsak nasıl yapiyoruz? Ve neden boyle oldu? Bileniniz var mi? Şimdiden teşekkürler.
Oyunun sonlarında Ciri'yi Emhyr'e götürüp Emhyr'in para teklifini kabul etmezseniz Siyah Nilfgaardlı atına sahip oluyorsunuz.

Yardımın için sağ ol :) Oyunun hikayesinde beyaz at alabileceğim bir yer var mı? Atımın beyaz olmasini cok isterim.
Modlarla bile at rengi değişmiyor ne yazık ki, ya siyah ya da kahverengi olabiliyor. Bazen de hiçbir şey olmadan glitch ile siyaha kendiliğinden dönüyor.

Sanırım Ana Hikaye'yi bitirdin. Eğer istersen kendi rengini değiştirebilirsin. DLC'leri oynayarak Zırh boyalarını toplayıp atınla beraber kendini de siyaha boyayabilirsin o zaman güzel bir görünümü oluyor Geralt'ın. Kedi Okulu seti tavsiyemdir.

Ya da Blood and Wine DLC'si ile gelen Toussiant At Zırhlarından birisini seçip Roach'ı altın renginde zırhlayabilirsin.

Ben illa beyaz bir ata bineceğim diyorsan şunu yapabilirsin.
Haritada yerleşim yerlerinden uzak ormanlık bölgelerde sürü halinde vahşi atlar bulunuyor. İçlerinde beyaz renkli olanlarda var. Atın yanına yavaşça yaklaşıp axii işareti kullanırsan atın zihnini kontrol ediyorsun ve o ata binebiliyorsun fakat x tuşuna bastığında yine kızılgöz gelecektir yanına. Ayrıca eğer kontrol altına aldığın attan inip, yanından uzaklaşırsan kaybolacaktır. Bu şekilde sadece geçici bir süreliğine beyaz bir at sürebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı