Deader Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 90 28 Temmuz 2022 #1 Her ne yaparsam yapayım konsolu bir türlü açamadım yardımcı olabilecek var mı? ESC altındaki tuşa basıyorum tuş çalışmasına rağmen tepki vermiyor.
Her ne yaparsam yapayım konsolu bir türlü açamadım yardımcı olabilecek var mı? ESC altındaki tuşa basıyorum tuş çalışmasına rağmen tepki vermiyor.
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.830 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 28 Temmuz 2022 #2 Konsolu açmak için General.ini dosyasında değişiklik yapmanız gerekiyor, yaptınız mı? Yapmadıysanız: The Witcher 3 > bin > config > base yolunu izleyin. general isimli dosyayı açın. Son satırın hemen altındaki satıra DBGConsoleOn=true yazısını yapıştırın. Artı 0 Eksi
Konsolu açmak için General.ini dosyasında değişiklik yapmanız gerekiyor, yaptınız mı? Yapmadıysanız: The Witcher 3 > bin > config > base yolunu izleyin. general isimli dosyayı açın. Son satırın hemen altındaki satıra DBGConsoleOn=true yazısını yapıştırın.
KS KS Deader Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 90 28 Temmuz 2022 #3 Bora Dere dedi: Konsolu açmak için General.ini dosyasında değişiklik yapmanız gerekiyor, yaptınız mı? Yapmadıysanız: The Witcher 3 > bin > config > base yolunu izleyin. general isimli dosyayı açın. Son satırın hemen altındaki satıra DBGConsoleOn=true yazısını yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Saolun ama yaptım halen açılmıyor Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Konsolu açmak için General.ini dosyasında değişiklik yapmanız gerekiyor, yaptınız mı? Yapmadıysanız: The Witcher 3 > bin > config > base yolunu izleyin. general isimli dosyayı açın. Son satırın hemen altındaki satıra DBGConsoleOn=true yazısını yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Saolun ama yaptım halen açılmıyor
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.830 Makaleler 35 Çözümler 1.145 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 29 Temmuz 2022 #4 Tuhaf, ek bir ayar yapılacaktı da ben mi hatırlamıyorum acaba? Mod kurmayı deneyebilirsiniz o halde: Debug Console Enabler 1.32 Debug Console Enabler www.nexusmods.com Artı 0 Eksi
Tuhaf, ek bir ayar yapılacaktı da ben mi hatırlamıyorum acaba? Mod kurmayı deneyebilirsiniz o halde: Debug Console Enabler 1.32 Debug Console Enabler www.nexusmods.com
KS KS Deader Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 90 29 Temmuz 2022 #5 Bora Dere dedi: Tuhaf, ek bir ayar yapılacaktı da ben mi hatırlamıyorum acaba? Mod kurmayı deneyebilirsiniz o halde: Debug Console Enabler 1.32 Debug Console Enabler www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... yok başka bir şeye gerek yok bunuda kurdum olmadı herkes de oldu doğru olanı yapıyorum hatta bi arkadaşımı evime çağırdım ama sorun bende olmuyor nedense neyse sağlık olsun Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Tuhaf, ek bir ayar yapılacaktı da ben mi hatırlamıyorum acaba? Mod kurmayı deneyebilirsiniz o halde: Debug Console Enabler 1.32 Debug Console Enabler www.nexusmods.com Genişletmek için tıkla... yok başka bir şeye gerek yok bunuda kurdum olmadı herkes de oldu doğru olanı yapıyorum hatta bi arkadaşımı evime çağırdım ama sorun bende olmuyor nedense neyse sağlık olsun