Witcher 3 kostüm seçenekleri değiştirme seçeneği yok

TheDarkKnıght

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3 de bu karakterlerin (Yennefer, Ciri, Triss, dandelion ve bu nilfgard) zirhlarini kostümlerini değiştirme seçeneği vardı. Ayarlara baktığımda o
Seçenek bende yok. Nasıl değiştirebilirim bunları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 de bu karakterlerin (Yennefer, Ciri, Triss, dandelion ve bu nilfgard) zirhlarini kostümlerini değiştirme seçeneği vardı. Ayarlara baktığımda o
Seçenek bende yok. Nasıl değiştirebilirim bunları?
Oyuna girmeden önce menüdeyken Gameplay/Oynanış ayarlarında en altta.

İşte o seçenek bende yok sadece kuruldu diye bir seçenek var başka bir şey yok.

Bu videodaki adımları takip edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu seçeneklerden başka bir seçenek gözükmüyor, oyuna girdiğimde DLC'ler aktif olarak da gözükmüyor.

Bu videodaki adımları takip edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.

Dosya Ekleri

• IMG_20221218_234617.jpg
    IMG_20221218_234617.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20221218_234626.jpg
    IMG_20221218_234626.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20221218_234634.jpg
    IMG_20221218_234634.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 154
Bu seçeneklerden başka bir seçenek gözükmüyor, oyuna girdiğimde DLC'ler aktif olarak da gözükmüyor.

.
Hocam attığınız ekran görüntülerinde oynanış ayarları yok. Cevap vermediğiniz için soruyorum tekrar. Ayarlarda *Oynanış* sekmesinde en altta olacak. Oynanış sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Hocam attığınız ekran görüntülerinde oynanış ayarları yok. Cevap vermediğiniz için soruyorum tekrar. Ayarlarda *oynanış* sekmesinde en altta olacak. Oynanış sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Tamam buldum hocam teşekkür ederim, bu arada geç cevap verdim kusura bakmayın daha önce de cevap vermiştim ben size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı