Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu?
Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.663 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Eylül 2024 #2 Witcher 3'e daha DLC gelmez yeni oyun geliyor.
Neilqwe Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Jackkk dedi: Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu? Genişletmek için tıkla... Modkit çıktı hocam belki modderlar yapar.
Jackkk dedi: Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu? Genişletmek için tıkla... Modkit çıktı hocam belki modderlar yapar.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 Jackkk dedi: Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu? Genişletmek için tıkla... 10 yıllık oyun dördüncüsü geliyor, W3 mü kaldı?
Jackkk dedi: Witcher 3'te bayağı bir kovirden bahsediliyor hem ana hem ikincil görevlerde sizce kovir icin DLC gelir mi? Yoksa sansi bile yok mu? Genişletmek için tıkla... 10 yıllık oyun dördüncüsü geliyor, W3 mü kaldı?
Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 pidee dedi: 10 yıllık oyun dördüncüsü geliyor, W3 mü kaldı? Genişletmek için tıkla... Deme öyle. Ben oyun satin alamiyorum diye hala oynuyorum bence hala gideri var bir DLC daha gelse misss.
pidee dedi: 10 yıllık oyun dördüncüsü geliyor, W3 mü kaldı? Genişletmek için tıkla... Deme öyle. Ben oyun satin alamiyorum diye hala oynuyorum bence hala gideri var bir DLC daha gelse misss.