Sürprizbozan Witcher 3 Kral Radovit görevi nasıl açılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunda ilerlemeye devam edin. Daha bu göreve gelmemişsiniz.

Sisler adasına Ciri'yi almaya gidecegim ve hala o görev gelmedi dijkstradan yardım istedim etmem dedi param gelmedi falan dedi hala daha ileride olduğunu mu düşünüyosun yoksa geçtimmi ben o görevi?

Sisler adasına Ciri'yi almaya gidecegim ve hala o görev gelmedi dijkstradan yardım istedim etmem dedi param gelmedi falan dedi hala daha ileride olduğunu mu düşünüyosun yoksa geçtimmi ben o görevi?

Ciri'yi bulduktan sonra Novigrad'a tekrardan yolun düşecek ve Dijkstra ile karşılacaksın. Spoiler vermeden söylemem ama Dijkstra'nın işine gelecek seçenekleri seç derdim. O zaman sana yarım kalan işinizi hatırlatacak.

Tamam

Daha hikayede tam olarak ilerlememişsin. ''Sisler Adası'' görevini yaptıktan sonra Triss'in bulunduğu bir görevde yapacaksın bu görevi.
NOT: Söz konusu görevde bir yerde doğru kararı vermen gerek, eğer yanlış kararı verirsen görev yok olur; Yapamazsın.

Hamamda dijkstra ile konusmadanmi bahsediyorsun

Hayır. Söz konusu görevde yanımızda Triss ve Philippa da bulunacak. Spoiler vermeyeyim şimdi.

Peki. Oyunu ikinci key oynuyorum ilkinde bu kral radoviti öldürememistim icime oturmustu simdi o yüzden üstüne düsüyorum biraz

Peki. Oyunu ikinci key oynuyorum ilkinde bu kral radoviti öldürememistim icime oturmustu simdi o yüzden üstüne düsüyorum biraz
Ben de oyunu 3 kere bitirdim ve aynısını ben de 2 kere yaşadım (İlk oynayışımda hiç bu görevi yapmaya çalışmamıştım). Benim bahsettiğim ve sizin daha gelmediğiniz o görevde eğer yanlış karar verirseniz görev hiç açılmıyor, yok oluyor. Doğru kararı vermelisiniz.

Tam olarak nerede dogru karar vermem gerekiyor spoiler yemek istemiyorum ama bu gorevide yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…