Witcher 3 Level Kasma

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Blood&Wine ek paketini oynuyorum. Oyunun başlarında bir vampir çeşidi ile karşılaştım ve Level'im düşük olduğundan öldüremiyorum. İleri de de bu Level sorunu başıma iş açacak gibi gözüktüğü için tekrardan ana hikayeye geçiş yaptım. Hızlıca nasıl Level kazanırım? Yeni oyun deyip, Sadece Blood&Wine seçeneğini seçtiğimde Triss, Yennefer, Ciri falan geliyor mu? Ve hangisi geliyor? Böyle yapmak istemiyorum çünkü bütün emeğimi çöpe atmış olacağım. Kılıçlar, zırhlar, iksirler, rün taşı, para hepsi çöpe gidecek galiba. Bunu yapmak istemiyorum. Ek pakette rahatlamak için Level kasmak istiyorum. Oyuna 2. kez başladım ve şu anlık
Kaer Morhen'deki savaş için arkadaşlarımı çağırıyorum. 19 seviyeyim.
Yan görevleri, kontratları yapmaya çalışıyorum. Az XP geliyor. Başka önereceğiniz bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Skellige'de belirli bir spotta her meditasyon sonrası Tepe Göz çıkıyor onu sürekli olarak keserek level kasılabilir (Belirli bir level olman gerek). Biraz işkenceli ama sınırsız exp kasma yoludur. Kadınlar hakkındaki sorunda ise bildiğim kadarı ile Ciri geliyor default olarak.

19 seviyeyle sakın daha ilerleme Blood and Wine'da. En az 35 level olmanı öneririm başlamadan önce. Ben şu anki kayıt dosyamda DLC'nin daha yarısına bile gelmedim ve 42 levelim. Oyun bitmediyse oyunu bitir ya da levelin iyiyse direkt Hearths of Stone'u oyna. Blood and Wine oyunun bitiminden sonra geçiyor, yani her türlü oyunu bitir BaW'ı bitirmeden önce.

Bir görev alınca direkt o görevi bitir, görevi ne kadar bekletirsen görevi bitirince o kadar az XP alırsın. 19 levelken 12 levelde aldığın bir görevi yaparsan 10 XP falan alırsın.

Sen bence ilk başta hikâye de ilerle. Hikâye görevleri bolca XP veriyor.

Wild hunt ek paketini ek görevler yapmadan direk ana görevlerle son bossa kadar geldim. Sondaki boss çok uğraştırıyordu, orada bırakmıştım. O dediğin vampir çeşidini teke tek öldürmeye çalış. Yandaki elemanlarla sana giriştimi oldukça hp kaybedersin.

19 seviyeyle sakın daha ilerleme Blood and Wine'da. En az 35 level olmanı öneririm başlamadan önce. Ben şu anki kayıt dosyamda DLC'nin daha yarısına bile gelmedim ve 42 levelim. Oyun bitmediyse oyunu bitir ya da levelin iyiyse direkt Hearths of Stone'u oyna. Blood and Wine oyunun bitiminden sonra geçiyor, yani her türlü oyunu bitir BaW'ı bitirmeden önce.

Bir görev alınca direkt o görevi bitir, görevi ne kadar bekletirsen görevi bitirince o kadar az XP alırsın. 19 levelken 12 levelde aldığın bir görevi yaparsan 10 XP falan alırsın.

Sen bence ilk başta hikâye de ilerle. Hikâye görevleri bolca XP veriyor.
HOS ek paketini bitirdim hocam.O daha kolaydı.Ben ilk oyunumda yaklaşık 27 level falandım ve o paketi ilk kaydımla bitirdim.Tekrar oyuna başlamamıştım hem.O kayıtla bu ek pakete girdim,hem o kayıtta pek gelişmiş değildim.Vampir dağıttı attı beni.2. oyunumda eşya olarak bayağı iyiyim.Bu yüzden bu kayıttan gitmek istiyorum.Dediğiniz gibi ana görevleri yapayım.Sizce kaç level olurum? Kayıt derken oyunu ilk bitirdiğim savede item olarak iyi değildim.Tekrar oynamaya başladım.Hem Yennefer'ı seçme fırsatım oldu.

HOS ek paketini bitirdim hocam.O daha kolaydı.Ben ilk oyunumda yaklaşık 27 level falandım ve o paketi ilk kaydımla bitirdim.Tekrar oyuna başlamamıştım hem.O kayıtla bu ek pakete girdim,hem o kayıtta pek gelişmiş değildim.Vampir dağıttı attı beni.2. oyunumda eşya olarak bayağı iyiyim.Bu yüzden bu kayıttan gitmek istiyorum.Dediğiniz gibi ana görevleri yapayım.Sizce kaç level olurum? Kayıt derken oyunu ilk bitirdiğim savede item olarak iyi değildim.Tekrar oynamaya başladım.Hem Yennefer'ı seçme fırsatım oldu.
Yeni yan görevler ve kontratlar al ve alır almaz bitir. XP kazanırsın böyle, tabii asla ana hikâye seviyesine gelmez. Hem ana hikâye hem biraz yan görevlerden vs. ilerlersen 30'u geçersin. Zaten son görevler için önerilen seviye 30.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı