Gezen Gamer Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Witcher 3'e birkaç mod kurdum ama oyuna girerken script complation error alıyorum çözümünü bilen var mıdır? (modları script merger ile düzenledim.) Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-24 202146.png 93,2 KB · Görüntüleme: 24
Witcher 3'e birkaç mod kurdum ama oyuna girerken script complation error alıyorum çözümünü bilen var mıdır? (modları script merger ile düzenledim.)
Kunteper_Canavarı Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus Gaming Laptop 16-S0018NT Amd Ryzen 5 7640HS 32 GB 1 Tb SSD Rtx 4060 Windows 11 16.1" Fhd 144 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk, Tarih 24 Şubat 2025 #2 Gezen Gamer dedi: Witcher 3'e birkaç mod kurdum ama oyuna girerken script complation error alıyorum çözümünü bilen var mıdır? (modları script merger ile düzenledim.) Genişletmek için tıkla... Modları kurduktan sonra script merge yaptınız mı? İlk kez modlama yapıyorsanız şu rehber çok faydalı: NexusMods - Detaylı Witcher 3 Modlama (Yeni Nesil) Artı 0 Eksi
Gezen Gamer dedi: Witcher 3'e birkaç mod kurdum ama oyuna girerken script complation error alıyorum çözümünü bilen var mıdır? (modları script merger ile düzenledim.) Genişletmek için tıkla... Modları kurduktan sonra script merge yaptınız mı? İlk kez modlama yapıyorsanız şu rehber çok faydalı: NexusMods - Detaylı Witcher 3 Modlama (Yeni Nesil)