Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 8 Eylül 2018 #1 Oyuna god mod kurmak istiyordum ama mod manager istiyormuş, indirdim ama nasıl kullanıldığını bir türlü çözemedim. Kullanmayı bilenler yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Oyuna god mod kurmak istiyordum ama mod manager istiyormuş, indirdim ama nasıl kullanıldığını bir türlü çözemedim. Kullanmayı bilenler yardımcı olursa sevinirim.
CirillaFionaElenRiannon Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #2 Buradan üye olup indirin; Mod Manager at Skyrim Nexus - mods and community Daha sonra oyunları taratın o kendisi bulacaktır. Artı 0 Eksi
Buradan üye olup indirin; Mod Manager at Skyrim Nexus - mods and community Daha sonra oyunları taratın o kendisi bulacaktır.
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 8 Eylül 2018 #3 Oraya üyeyim de yanlış manager indirmişim galiba sağ olun. CirillaFionaElenRiannon dedi: Buradan üye olup indirin; Mod Manager at Skyrim Nexus - mods and community Daha sonra oyunları taratın o kendisi bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir türlü aktifleştiremedim active dediği halde oyuna girince ayarlarda mods sekmesi çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Oraya üyeyim de yanlış manager indirmişim galiba sağ olun. CirillaFionaElenRiannon dedi: Buradan üye olup indirin; Mod Manager at Skyrim Nexus - mods and community Daha sonra oyunları taratın o kendisi bulacaktır. Genişletmek için tıkla... Bir türlü aktifleştiremedim active dediği halde oyuna girince ayarlarda mods sekmesi çıkmıyor.
CirillaFionaElenRiannon Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #4 Qertzy dedi: Bir türlü aktifleştiremedim active dediği halde oyuna girince ayarlarda mods sekmesi çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Mod aktif olduysa olmuştur oyuna girip aktif etmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Qertzy dedi: Bir türlü aktifleştiremedim active dediği halde oyuna girince ayarlarda mods sekmesi çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Mod aktif olduysa olmuştur oyuna girip aktif etmene gerek yok.
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 9 Eylül 2018 #5 CirillaFionaElenRiannon dedi: Mod aktif olduysa olmuştur oyuna girip aktif etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Modu yapan adam ayarlara sekme koymuş o gelmiyor mod ayarı yapmak için isterseniz linkini atayım modun. God Mode - Play How You Want To Modun linki burada. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
CirillaFionaElenRiannon dedi: Mod aktif olduysa olmuştur oyuna girip aktif etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Modu yapan adam ayarlara sekme koymuş o gelmiyor mod ayarı yapmak için isterseniz linkini atayım modun. God Mode - Play How You Want To Modun linki burada.
CirillaFionaElenRiannon Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #6 Qertzy dedi: God Mode - Play How You Want To Modun linki burada Genişletmek için tıkla... Site üzerinden nexus mod manager ile indir dersen direk bilgisayarındaki programdan iner ve aktif olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
Qertzy dedi: God Mode - Play How You Want To Modun linki burada Genişletmek için tıkla... Site üzerinden nexus mod manager ile indir dersen direk bilgisayarındaki programdan iner ve aktif olur.
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 9 Eylül 2018 #7 Teşekkürler öyle deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2018 Artı 0 Eksi
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 10 Eylül 2018 #8 Dediğiniz gibide yaptım lakin yine olmadı red engine açılıp düzeltiyor Artı 0 Eksi