Witcher 3 mod nasıl yapılır?

cuanerç

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba
. Oyunu ve DLC'leri bitirdim Triss'le yazlık evimizde takılıyoruz, hoş gerçi onun modu ye iç yat seklinde ama neyse sizlere sorum şu:
Witcher 3'e nasıl mod yükleyebilirim örnek olarak Yennefer ya da Ciri'nin gelmesini istiyorum nasıl yapabilirim?

Mod yüklemek için oyunun kurulu olduğu yere “mods” diye bir klasör açıp dosyaları o klasöre atmanız lazım. Ben öyle yapıyorum. Ciri veya Yennefer için farklı save yükleyebilirsiniz.

Mod yüklemek için oyunun kurulu olduğu yere “mods” diye bir klasör açıp dosyaları o klasöre atmanız lazım. Ben öyle yapıyorum. Ciri veya Yennefer için farklı Save yükleyebilirsiniz.

Mod olayını tam anlamam için önerebileceğiniz bir video vb. var mı tam kafama oturmadı da daha önce oyunları modlu oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod olayını tam anlamam için önerebileceğiniz bir video vb. var mı tam kafama oturmadı da daha önce oyunları modlu oynamadım.
Ben de çok acemiyim hocam ya. Witcher 3 mod kurma diye YouTube’a yazarsanız bir sürü içerik çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…