Witcher 3 mod önerisi

Makaleler
4
Witcher 3'ü bitirdim, yapacak bir şey kalmadı. Keşfedilmeyen yerler hariç tüm canavar kontratları ve yan görevler bitti, mod önerir misiniz? İndirime girdiği zaman Blood and Wine DLC'sini alacağım. Neyse konumuza dönelim, grafikleri ve mekanikleri iyileştiren mod varmış sanırsam. Linkini atabilir misiniz?

Aşağıdaki modu kurmanı öneririm. Görsel kaliteyi arttıran bir mod.

Oyuna alternatif bir son ekliyor, gerçekten çok kaliteli bir iş olmuş. Adam oyunun içindeki ses dosyalarını birleştirerek karakterleri seslendirmiş, tebrik edilesi bir iş gerçekten. Dilerseniz bakabilirsiniz.

Oyunun görsel kalitesini katlıyor diyebilirim, bildiğin oyunun grafiklerini yeniliyor.

Oyunda istediğin yerden fast travel yapmana yarıyor, gerçekten işleri oldukça kolaylaştırıyor.

HUD'u güncelliyor, oldukça güzel bir mod.

Karakterlerin yüzlerini güzelleştiriyor.

Oyunda Geralt'ın düşmanları parçalamasını seviyorsan bu mod her öldüğün düşmanın uzuvlarının kopmasına veya ikiye ayrılmasına sebep veriyor. İstersen şansı kendin de ayarlayabiliyorsun.

Aklıma şu anlık bunlar gelmekte, sonradan önemli bir mod aklıma gelirse yeniden yazarım.

@nih edit olarak şu konuyu eklemiştim de moderatör silmiş sanırsam, neden sildiğini anlamadım ama konu bu.
Bunları uygulayayım mı?

@nih edit olarak şu konuyu eklemiştim de moderatör silmiş sanırsam, neden sildiğini anlamadım ama konu bu.
Bunları uygulayayım mı?
Kurabilirsiniz, belirtilen modlar bilindik modlar zaten. Performansın ciddi bir şekilde düşeceğini göz önünde bulundur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı