Witcher 3 mod önerisi

Herkese teşekkürler. Peki karakterlerin görünüm ve kıyafetleri için mod var mı?
Geralt için zırh modları:
Diğer ana karakterler için güzel mod bulamadım. Alternatif görünüş DLC'lerine sahipseniz Yennefer, Triss ve Ciri için onları kullanabilirsiniz.
Ayrıca diziyi sevdiyseniz şuna bakabilirsiniz. 😀

Slots Slots Slots
Auto Apply Oils
Indestructible Items
Over 9000
Balanced Bombs
Balanced Potions
Better Upgrades
Better Trophies
Rune Slots
Unification Patch (modların daha stabil çalışmasını sağlıyor)
HD Reworked Project

New Game Plus'ta oyunu iyice eğlencesine oynamak isterseniz:
Set Bonuses For All Tiers of Witcher Gear
Grandmaster Set Bonus Modified
Unrestricted Enchantments
Enchantments for all Gear Types
Gear Levels Hidden and No Level Requirements

Bunlara bakabilirsiniz hocam, güzel modlardır. Özellikle Roach kontrolü için olan :D

Elder Blood olan çok hoş. Oyuna morluk katıyor ve çok güzel oluyor. Onu öneririm hocam.
Biraz da FPS yönünden korkuyorum. Ayarlarımı düşürmek hiç istemiyorum. Deneyeceğim.

2020.12.31-10.28_01.png

@strigoi genel olarak iyi diyebilirim fakat yeşillikle oynuyor bu oyun sanki? Elder Blood bu. Şimdi diğerini deneyeceğim.

Son düzenleme:
Biraz da FPS yönünden korkuyorum. Ayarlarımı düşürmek hiç istemiyorum. Deneyeceğim.

Eki Görüntüle 809532

@strigoi genel olarak iyi diyebilirim fakat yeşillikle oynuyor bu oyun sanki? Elder Blood bu. Şimdi diğerini deneyeceğim.
Hocam şu modu mu kullanıyorsunuz? Geralt biraz daha kalıplı duruyor çektiğiniz fotoğrafta :D

Hocam şu modu mu kullanıyorsunuz? Geralt biraz daha kalıplı duruyor çektiğiniz fotoğrafta :D
Hayır. İlk seviye griffin seti bu. Herhangi bir mod yok.
Bunlara bakabilirsiniz hocam, güzel modlardır. Özellikle Roach kontrolü için olan :D
Bu arada at modu gerçekten at sürüş deneyimimi gözle görülebilir biçimde arttırdı. Güzel modmuş, öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı