Witcher 3 mod önerisi

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
Modlu olarak başlayacağım güncel olan modları önerebilir misiniz sürekli crash ile uğraşmak istemiyorum.
ReShade.
Grafik modu hariç olursa sevinirim sistemim o kadar iyi değil.

i3 6100.
X2 4 GB RAM.
GTX 1050 2 GB.

Konsol panelini açma modu
Haritadaki tüm işaretleri açma modu, şu anda aklıma gelenler. Zaten konsolu açtığınız zaman birçok şey yapabilirsiniz.

teşekkürler biliyorum zaten güncel olan modları bulamıyorum veya çakışıyor modlar daha önce mod ile uğraşan varsa veya şuanda kullanan varsa bilgi almak isterim yani.

-Geralt'ın şapkasını çıkarıp takmasını sağlayan bir mod.
-Daha fazla Slot ekleyen bir mod.
-Geralt'ın kaldırabileceği ağırlık sınırını yükseltiyor.

İyi oyunlar dilerim.

(Ayrıca daha fazla FPS için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Fakat olabilecek hatalardan ben sorumlu değilim. )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur:
Listede birkaç tane grafik modu var. Şahsen benim bilgisayarımda 2-3 FPS düşüş olmuştu. Onları da kurabilirsin diyeceğim ama o sistemde FPS ne kadar değişir bilemem. O yüzden kurmaman daha iyi olacaktır. Crash yemezsin lakin bazı modlar çakışıyor. Onu da Script Merger ile halledeceksin.

Son düzenleme:
Ben bu modu kullanıyorum oyunun çizim mesafesi biraz kötü olduğu için uzak tarafın en azından netliğini azalttığı için daha iyi görünüyor bence.

Teşekkürler cloak modu sorunlu olduğu için hoods kullanıyorum.
FPS arttırma olarak paylaşmış olduğun videoya baktım deneyeceğim hatta onun modu vardı tweaks diye sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…