Witcher 3 Morkvarg nasıl geçilir?

emres01

Hectopat
Merhaba. Witcher 3'ü 4 gün önce oynamaya başladım. Açıkçası oyunda pek bir bilgim yoktu ve Morkvarg'a kadar geldim. Hiçbir yağ vs yapmadım. Sadece hikayeyi bitirebilmek için. Şimdi Morkvarg bölümünü izlediğimde kılıca sürülen yağ ile öldürülebiliyor. Benim kılıç darbelerim neredeyse etki bile etmiyor Morkvarg'a. Elimde sanırım yağ da yok. Bu bölümü nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorlugu en dusuge al, savasmadan once Igni isaretini guclendir ve Igni kullan.

Levelin görev seviyesinden daha düşük. W3'de yağlar W1 ve W2 kadar önemli değil, işaret ile çok rahat kesebiliyorsun her canavarı. Görevle aynı seviyeye gelirsen zorlanmadan geçersin.

Neredeyse etki bile etmiyor olması saçma. Seviyeniz göreve göre çok mu aşağıda? Doğru kılıcı mı çekiyorsunuz?

Eğer görevin başında belirtilen seviyeden düşükseniz öncelikle seviyenize uygun yan görev arayıp ondan sonra bu göreve dönün. En yüksek zorluk seviyelerinde oynamadıkça yağ kullanmadan oyunu bitirebilirsiniz bile fakat siz muhtemelen level sıkıntısı çekiyorsunuz.

Bir de Morkvarg'ı bir kez öldürdükten sonra "oh" çekip yolunuza devam edemeyeceksiniz, lanet kompleks olduğundan salt bir öldürmeyle kurtulmuyor lanetten fakat nasıl olduğunu söylemeyeyim.

Öldürmeden yoluma devam ettim. Karakter seviyemden bahsediyorsanız 9. seviyeyim galiba oldukça düşük. Ayrıca Ign gibi büyüleri nasıl güçlendirebilirim?

Öldürmeden yoluma devam ettim. Karakter seviyemden bahsediyorsanız 9. seviyeyim galiba oldukça düşük. Ayrıca Ign gibi büyüleri nasıl güçlendirebilirim?
1.si yetenek agacindan guclendirebilirsiniz, ikincisi de haritada belli yerler oluyor (bayadir oynamiyorum ismini unuttum, yanina gelince Geralt Place of Power diye replik soyluyordu) Bunlar da gecici olarak guclendiriyor ama hepsi farkli. Yani mesela bir tanesi Igni guclendirirken digeri Yrden guclendiriyor.

Hocam oyunu nasıl oynuyorsunuz? 9.seviyede Skellige'de işiniz nedir? Bu oyunu böyle bitirirseniz hiç bir şey anlamadan bitireceksiniz. Diğer canavar görevlerini, kontratlarını nasıl geçiyorsunuz çok merak ediyorum.

Hocam oyunu nasıl oynuyorsunuz? 9.seviyede Skellige'de işiniz nedir? Bu oyunu böyle bitirirseniz hiç bir şey anlamadan bitireceksiniz. Diğer canavar görevlerini, kontratlarını nasıl geçiyorsunuz çok merak ediyorum.
Hocam hiçbir yan görevi yapmadan sadece hikaye modunda devam ettim. Oldukça dezavantajı oldu zaten. Sadece radar’ı takip ederek oynadım bu yüzden karakteri pek geliştirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…