H Halil Can Çiftci Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #1 Dün gece The Witcher 3 oyununu indirdim fakat oyun hiç açılmıyor, görev yöneticisine bile düşmüyor, çok fazla site dolaştım fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Aldığım hatayı SS olarak ekliyorum.
Dün gece The Witcher 3 oyununu indirdim fakat oyun hiç açılmıyor, görev yöneticisine bile düşmüyor, çok fazla site dolaştım fakat bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Aldığım hatayı SS olarak ekliyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 28 Şubat 2018 #2 Hocam şunu kurar mısın? Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
Hocam şunu kurar mısın? Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 1 Mart 2018 #3 C:/Windows/System32/MSVCP120.DLL dosyasını silin. Sonra aracı kurun. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Sorun devam ederse, hata raporu paylaşı: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma İnternetten 'How to fix Witcher 3 MSVCP120.DLL' yazıp ilk siteye tıklayıp çözüm aramak ne kadar etik, tartışılır. Artı 0 Eksi
C:/Windows/System32/MSVCP120.DLL dosyasını silin. Sonra aracı kurun. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Sorun devam ederse, hata raporu paylaşı: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma İnternetten 'How to fix Witcher 3 MSVCP120.DLL' yazıp ilk siteye tıklayıp çözüm aramak ne kadar etik, tartışılır.