Witcher 3 mü? AC Black Flag mi?

Cambo

Hectopat
Merhaba öncelikle, Ps Store'da gezerken sıcak fırsatlar kısmını gördüm bi gireyim dedim sanırım güzel oyunlar indirime girmiş. Ben de PS4'ü yeni aldım sayılır ve çok az oyunum var. Witcher 3 20 küsür lira, AC Black Flag de 57 sanırım. Ve başka oyunlar da var önerebileceğiniz güzel oyunlar var mı? Açık dünya oyunlarına ilgim var ama daha önce oturup hikaye oyununu tamamen bitirmedim Papers Please hariç :D. Genshin Impact oynamayı denedim biraz ama sıkıldım. Witcher 3 ve AC'nin önceki oyunlarını oynamadım. Alsam beğenerek oynayabilir miyim ve değer mi? Sizce hangisi? Ya da siz de benim için güzel oyun önerebilir misiniz indirimde olan?

Merhaba öncelikle, Ps Store'da gezerken sıcak fırsatlar kısmını gördüm bi gireyim dedim sanırım güzel oyunlar indirime girmiş. Ben de PS4'ü yeni aldım sayılır ve çok az oyunum var. Witcher 3 20 küsür lira, AC Black Flag de 57 sanırım. Ve başka oyunlar da var önerebileceğiniz güzel oyunlar var mı? Açık dünya oyunlarına ilgim var ama daha önce oturup hikaye oyununu tamamen bitirmedim Papers Please hariç :D. Genshin Impact oynamayı denedim biraz ama sıkıldım. Witcher 3 ve AC'nin önceki oyunlarını oynamadım. Alsam beğenerek oynayabilir miyim ve değer mi? Sizce hangisi? Ya da siz de benim için güzel oyun önerebilir misiniz indirimde olan?
43 TL’ye witcher 3 GOTY al bence tüm dlc’leriyle.

Dlc'ler olunca ne farkediyor? Dlc ne daha doğrusu? Biraz bilmiyorum bu konuları.
Ana oyunu bitirdin diyelim dlc demek ana oyunun üzerinden ayrı oyun gibi birşey yani 17 TL fazla verirsen nerdeyse 3-4 oyun daha alıyorsun.
DLC'ler olunca ne fark ediyor? DLC ne daha doğrusu? Biraz bilmiyorum bu konuları.

Mesela Uncharted 4 aldın diyelim bir de Uncharted kayıp miras almak istiyorsun. Şöyle düşün GOTY alırsan ana oyuna ve yaklaşık 50 saatlik o DLC yani oyuncuklara sahip oluyorsun. Mesela sadece TLOU alacaksın ama GOTY alırsan left behind oyununu da alıyorsun.
Dlc'ler olunca ne farkediyor? Dlc ne daha doğrusu? Biraz bilmiyorum bu konuları.
O dlc’leri ayrı alırsan 17 TL’den fazla tutar.

203DF4F9-6B8D-415C-B1A8-8E80B72A361F.png
Sadece bu DLC’nin fiyatı.

Unity grafik olarak iyi hata dolu ama olsun Syndicate'de bunu daha da güzel yaptılar o kadar kötüleme kanka.
Seriyi arada çıkan 2 oyun hariç hepsini oynayıp, hikayeyi düzgün takip eden biri olarak söylüyorum yani şunu izah etmeye çalışıyorum Syndicate dahil hikaye olmasa pek oynanacak yanı yok (ki bunu dönemi için diyorum üstünden yıllar geçtikten sonra daha sıkıcı olabilir) Unity motoru zaten uzun süre oyunun başına dert olduydu. Witcher 3'ün gerek tepki gerek savaş sırası ivmesindeki koordinasyon ve dönütü anca Origins'de yakalamayı başarmışlar. ( Witcher 3'ün kendimce eleştirel yanları var ama o başka bir şey tabi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı