Witcher 3 mü dying light mı ?

Witcher 3 mü dying light mı ?

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

Berke Serin

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize selamlar. 2 gün içinde PS4 için yeni bir oyun alacağım. İki oyun arasında kaldım. Bunlar witcher 3 ve dying light fakat İngilizcem iyi olmadığından witcher konusunda pek emin değilim. Bu da göz önüne alındığında sizce witcher 3 mü, dying light mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 'ün diyalogları gerçekten uzun ve can sıkıcı olabiliyor. Görevler de uzun ve sıkıcı. Dying Light ise diyalog, hikaye ve görev uzunluğu bakımından gerçekten tam olmuş bir oyun.

Hepinize selamlar. 2 gün içinde PS4 için yeni bir oyun alacağım. İki oyun arasında kaldım. Bunlar witcher 3 ve dying light fakat İngilizcem iyi olmadığından witcher konusunda pek emin değilim. Bu da göz önüne alındığında sizce witcher 3 mü, dying light mı ?
PS4 içinse Bloodborne al RPG olarak. The Witcher 3 şimdiye kadar oynadığım en iyi 2.RPG oyunu ki RPG oyun kütüphanem epey geniştir. En iyi RPG bence Dark Souls II. Scholar Of The First Sin o kadar iyi değil bence yani yeni nesil. Gerçi PS4'te sadece o var ama neyse. Konu o değil. Kısaca RPG oyunlarını seviyorsan ve İngilizcen Orta-Üst seviye ise Witcher 3 al. Bu arada İngilizcen çok kötüyse Bloodborne veya Dark Souls II: Scholar Of The First Sin al. Hem bence en iyi RPG oyunları ki yapımcı firma aynı yani FromSoftWare hem de oynanış epey ağırlıkta.

Ben hardcore Rpg seven olarak TW3 öneririm. Gerçekten muazzam oyun olmuş. Tek sıkıntısı yağmurlu havalarda Frame-drop oluyor. Bunuda genelde meditasyon yaparak havanın açılmasını sağlıyorum. Ingilizce az çok biliyorsan oyunu almanda sakınca yok hem ingilizceni geliştirirsin. Fakat çok kötü diyorsan Dying Light al ikiside çok zevkli oyun.

Aslında Witcher 3 ama İngilizce sıkıntı. Oyunadan gerçek anlamda zevk almak istiyorsan sağlam İngilizce şart., çünkü hikaye sağlam. Diğer oyunlar arapça olsa bile bir sıkıntı çıkarmaz, aksiyonu yeter. :)

Bence Dying Light al hem Türkçe yaması da var. Arkadaşların dediği gibi Witcher 3'ü anlamadan oynarsan pek zevk alamazsın onun da yaması yapılıyor ama daha uzun sürer gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı